sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions bo sponzorirala Gartnerjeve dogodke

KYOCERA Document Solutions bo glavni pokrovitelj petih prireditev Gartner Symposium/ITxpo 2017 v Španiji, Avstraliji, Braziliji, Združenih državah Amerike in v Indiji, na katerih bo predstavila svoj portfelj rešitev za upravljanje z dokumenti.

Šest Kyocerinih naprav je prejelo priznanje “2017 SUMMER PICK”

Buyers Lab (BLI) je v poletnem pregledu za izbor leta 2017 imenoval črnobele in barvne naprave Kyocera kot izjemne izdelke. Priznanje so si zaslužili modeli barvnih večopravilnih naprav TASKalfa 2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci in 8052ci ter črnobeli tiskalnik ECOSYS P3055dn. 

KYOCERA bo optimizirala procese upravljanja storitev z IFS

Kyocera namerava uporabljati programsko rešitev za podporo oblikovanju in nudenju obstoječih in bodočih storitev ter tako omogočiti svojim partnerjem učinkovito sodelovanje, kot tudi izboljšati zadovoljstvo strank v celotni regiji EMEA.

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EUROPE JE PREJELA CERTIFIKAT ISO27001

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) je s prejemom certifikata za mednarodni standard ISO 27001 potrdila svojo zavezo varovanju podatkov.

Ustanovitelj podjetja KYOCERA dr. Kazuo Inamori bo slavnostni govornik na prireditvi Kyoto Prize at Oxford

Eden najbolj spoštovanih svetovnih osebnosti in filantropov – ustanovitelj podjetja KYOCERA in njegov častni predsednik dr. Kazuo Inamori – je danes na Oxfordski univerzi nagovoril skupino vodilnih akademikov in dostojanstvenikov, ki so se zbrali na otvoritvi srečanja Kyoto Prize lectures.

RSS
First6789101112131415Last

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice