sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

FS3017 – prvi strežnik NAS Synology samo za diske SSD

Dvignite poslovanje na višji nivo

Z zmogljivostmi preko 200.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov in z možnostjo uporabe tehnologije RDMA, je FS3017 idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency).

Synology je objavil izid DSM 6.1 beta

Synology je objavil izid nadgradnje operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 6.1 in več dodatnih programov. Hkrati vabi celotno skupnost uporabnikov, da preizkusijo novosti in sodelujejo v procesu razvoja.

Synology je preimenoval mobilno aplikacijo DS download v DS get

Synology Inc. je objavil, da je, zaradi uskladitve naziva z navodili spletne trgovine Apple's App Store, spremenil ime mobilne aplikacije DS download v DS get.

Synology je pozval uporabnike k Beta testiranju 8 programov

Synology si ves čas prizadeva nadgraditi uporabniško izkušnjo pri upravljanju in delu s strežniki NAS. Pripravil je 3 nove programe za skupinsko delo, obenem pa nadgradil še 5 popularnih in uporabnih programov. Pred uradnim izidom jih je ponudil široki skupnosti uporabnikov v testiranje. Povratne informacije in podatke, zbrane v času beta testiranja, bodo izkoristili za še dodatno izboljšanje programske opreme.

Synology je predstavil RackStation RS3617xs+, RS3617RPxs in RS217

Zanesljivi strežniki za hrambo podatkov in upravljanje s programi za rastoča podjetja

Zmogljivi strežniki, namenjeni vgradnji v komunikacijske omare, prinašajo rastočim podjetjem pomembne nadgradnje, ki omogočajo hitrejšo obdelavo in izboljšano kakovost podatkov.

RSS
First567891011121314

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice