sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Wall Street Journal je postavil KYOCERO med 100 najbolj trajnostno vodenih podjetij

Wall Street Journal je za leto 2020 uvrstil Kyocero na seznam "100 najbolj trajnostno upravljanih podjetij na svetu".

Za oblikovanje tega seznama, so analitiki ocenili trajnostne lastnosti več kot 5.500 javnih podjetij.  Glavna področja ocenjevanja so bila:

  • Poslovni model in inovacije.
  • Družbeni projekti v socialnem okolju.
  • Izdelki in trajnostna proizvodnja.
  • Zaposleni in razmere v delovnem okolju.
  • Prizadevanja za ohranitev okolja in obvladovanje okoljskih tveganj.

Kyocerine trajnostne pobude odražajo filozofijo ustanovitelja podjetja Kyocera dr. Kazua Inamorija, ki je, preden se je leta 1997 upokojil kot zaslužni predsednik Kyocere in KDDI, v dveh raziskavah revije Nikkei Business dobil priznanje za »najučinkovitejšega japonskega menedžerja«.

Od leta 2010, je dr. Inamori tri leta prostovoljno in neplačano vodil uspešno prenovo letalske družbe Japan Airlines. S tem si je v svojem 80- letu zaslužil priznanje organizacije Sanno Institute of Management »najučinkovitejši japonski predsednik korporacije«. Ustanovitelj Kyocere je v letu 2019 prejel tudi častni viteški naziv, ki mu ga je podelila angleška kraljica Elizabeta II.

Podjetje Kyocera Document Solutions Europe B.V. se je dokazalo na področju IT rešitev in programske opreme, kot tudi z bogato paleto tiskalnikov in večnamenskih izdelkov, in so počaščeni, da so sodelovali pri tem prestižnem projektu.

Kyocera črpa svoj navdih v sloganu »Kako, kot človeško bitje, pravilno ravnati«, ki predstavlja temelj njene filozofije in omogoča podjetju sobivanje z naravo ter opredeljuje in usmerja uspeh podjetja. Zato je podjetje izjemno počaščeno, da je prejelo priznanje inovativnosti in zavezanosti ohranjanju okolja.
Priznanja, ki jih redno prejemajo s strani panožnih analitikov, kot so na primer BLI, so nadaljni dokaz Kyocerine zavezanosti zagotavljanju kakovostnih storitev in bogate ponudbe izdelkov svojim strankam, da bodo lahko v pospešenem digitalnem poslovnem svetu poslovale uspešno in se razvijale tudi v prihodnosti.

Naročniki na digitalno izdajo časopisa The Wall Street Journal, lahko preberejo celotno zgodbo in preverijo uvrstitev na spletu.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice