sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil nadgradnjo operacijskega sistema DiskStation Manager 6.2.2

Preverjeno zanesljiv sistem za transformacijo informacijskih tehnologij v podjetjih.

Synology je predstavil najnovejšo različico operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 6.2.2, ki prinaša vrsto novosti tako na področju uporabniške izkušnje, kot tudi izboljšav delovanja sistema.

»DSM 6.2 je svojo zanesljivost dokazal v praksi, saj ga uporablja že več kot 3,4 milijona uporabnikov strežnikov NAS Synology. DSM 6.2.2 je še bolje prilagojen sodobni informacijski opremi v podjetjih in je primeren za uporabo v kateremkoli okolju. Nova različica ponuja bolj podrobne možnosti in s tem bolj natančne nastavitve, ki administratorjem omogočajo boljši nadzor nad celotnim sistemom.« je izjavil Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje z izdelki v korporaciji Synology. »Upravljanje s poslovnimi podatki je s storitvami, ki so bolje prilagojene željam uporabnikov, enostavnejše.«

Pomembne novosti vključujejo:

  • Optimizacija sistema: granularne (podrobne) konfiguracije, ki zagotavljajo izboljšane zmogljivosti v produkcijskih okoljih, so zdaj na voljo v rešitvah Snapshot Replication, iSCSI Manager in Synology High Availability. Za več informacij obiščite Release Note.
  • Pameten način nadgradnje (Smart Update): da bi prihajalo do vse manj motenj v delovanju sistema, Smart update preveri, ali bi priporočena nadgradnja sistemu koristila in se, na podlagi delujočih storitev, ki imajo za cilj neprekinjeno delovanje sistema, odloči za namestitev ali opustitev nadgradnje.
  • Kontekstualno vodenje za hitro odločanje: v upravitelju Storage Manager je več dodatnih informacij in nasvetov za odpravljanje napak, ki bodo pomagali zmanjšati število človeških napak in nejasnosti ter obenem usmerili uporabnike k lažjemu razreševanju težav in jih, z boljšo uporabniško izkušnjo, podprli v različnih možnostih upravljanja hrambe.
  • Pomočnik pri selitvi - Migration Assistant Beta: nova rešitev, ki  med nadgradnjo strojne opreme omogoča preprosto selitev  celotnega sistema, z minimalnimi motnjami uporabnikov in storitev - vključno z vsebino, logičnimi številkami enot (LUN) in konfiguracijami.
  • Do junija 2023 bodo tako DSM 6.2, kot  seznam programov za varnostno kopiranje, upravljanje datotek in sinhronizacijo, visoko razpoložljivost, videonadzor,  centralno upravljanje in  preostalih programov, dobili varnostne posodobitve in pomembne popravke. Dolgoročna podpora zagotavlja, da lahko podjetja daljše obdobje ohranijo stabilno delovno okolje in načrtujejo uvajanje naslednje večje različice v ustreznem časovnem okviru.

Za več informacij o DSM 6.2, obiščite: https://www.synology.com/dsm/6.2

Za celovito informacijo o politiki podjetja Synology glede varnosti in nadgradenj, prosimo preberite dokument Security Whitepaper: http://sy.to/securitywhitepaper.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice