sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS2419+

Namizni strežnik NAS z veliko kapaciteto hrambenega prostora omogoča rastočim podjetjem obvladovanje velikih količin podatkov.

Synology Inc. je predstavil DiskStation DS2419+, namizni strežnik NAS z 12 režami za diske, ki omogoča majhnim in srednje velikim podjetjem obdelavo večjih količin podatkov. Naprava bo v veliko pomoč administratorjem IT, ki se bodo lažje spopadali z vse večjimi količinami podatkov, ki nastajajo v rastočih podjetjih.

»Manjša ali srednje velika podjetja se ponavadi ne morejo pohvaliti s posebno strežniško sobo,« je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. "DS2419+ je zasnovan tako, da rastočim podjetjem pomaga uvesti nadgradljivo rešitev za hrambo podatkov, ki se bo zlahka prillagodila obstoječi infrastrukturi v podjetju.«

Bistvene novosti DS2419+ vključujejo:

  • Velik in skalabilen prostor za hrambo podatkov, ki se lahko primerja s strežniki, ki so namenjeni vgradnji v komunikacijske omare: DS2419+ z 12 režami za diske prinaša velikanski prostor za hrambo, ki se lahko primerja s strežniki, višine 2U, ki so namenjeni vgradnji. Z dodatno razširitveno enoto DX1215 pa lahko prostor za hrambo še dodatno razširite na skupno kapaciteto 336 TB.
  • Štirijedrni procesor in spomin DDR4, ki je razširljiv na 32GB: 2.1 GHz štirijedrni procesor  bo z lahkoto opravil različne naloge hrambe podatkov, vgrajeni spomin 4GB DDR4 SODIMM pa boste lahko nadgradili  do 32GB.
  • Reža PCIe 3.0 podpira vgradnjo dodatnega vmesnika NIC ali M.2 NVMe/SATA SSD M2D18: uporabniki lahko izberejo različne dodatne možnosti, odvisno od scenarijev uporabe. Poleg štirih vgrajenih vrat 1GbE je na voljo tudi opcijska kartica omrežnega vmesnika, ki omogoča povečanje prepustnosti omrežja na 1.700 Mb/s. Za povečanje naključnih IOPS zmogljivosti je na voljo tudi M.2 NVMe / SATA SSD vmesnik M2D18.
  • Napredni datotečni sistem Btrfs omogoča 65.000 posnetkov stanja na nivoju sistema in 1.024 posnetkov stanja za vsako deljeno mapo: po zaslugi datotečnega sistema Btrfs, DS2419 + podpira vrhunsko tehnologijo za izdelavo posnetkov stanja. Sistem ponuja zaščito podatkov v deljenih mapah, ki jo je mogoče načrtovati z urniki in deluje skoraj v realnem času. Virtualni računalniki in iSCSI LUNi tako ostajajo varni in dosegljivi tudi v primeru nesreč.

DS2419+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Ob nakupu DS2419+ lahko naročite tudi razširjeno Synologyjevo garancijo (EW202), ki je na voljo v izbranih regijah, tudi v Sloveniji. Zagotavlja do 5 letno dodatno jamstvo za strojno opremo.

Za več informacij o DS2419+, obiščite http://www.xenon-forte.si/Novosti/Novosti-Synology.

Za več informacij o razširjenem jamstvu, obiščite https://www.synology.com/products/Extended_Warranty.

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice