sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI priporoča Kyocera TASKalfo 3252ci

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je na testiranjih testnega laboratorija Buyers Lab (BLI) prejelo priznanji “Highly Recommended” in “Reliable Certified” za večopravilno napravo Kyocera TASKalfa 3252ci. BLI je vodilna neodvisna raziskovalna hiša na področju pisarniških naprav, njihove ocene izdelkov za upravljanje z dokumenti cenijo in upoštevajo kupci in vodje oddelkov za IT po celem svetu.

V več kot dveh mesecih testiranja je BLI izvedel meritve praktično vseh lastnosti, zmožnosti in delovanja naprave. TASKalfa 3252ci je bila ocenjena kot »odlična naprava v celotnem spektru delovanja«.

Preskus je vključeval tudi test zanesljivosti - opravili so 125.000 izpisov - pri katerem je nastal le en zastoj. Analitiki BLI so poudarili, da komponente z dolgo življenjsko dobo in velika maksimalna kapaciteta predalov za papir večopravilne naprave, zagotavljajo manj motenj delovanja in da izpisi, tako barvni kot črnobeli, ohranjajo konsistentno kakovost tudi v dolgih serijah. 

TASKalfa 3252ci je navdušila raziskovalce BLI s kratkim časom do izpisa prve kopije, kot tudi z visoko hitrostjo skeniranja. Po zaslugi programske platforme HyPAS lahko uporabniki napravo vključijo v delovni proces v podjetju in poganjajo velik izbor Kyocerinih poslovnih programov. Analitiki BLI so posvetili posebno pozornost tudi zmožnostim naprave za mobilno tiskanje. 

»Podpora za Android z Wi-Fi Direct in NFS je na voljo že v standardni konfiguraciji, naprava pa omogoča tudi Applov AirPrint in Kyocera Mobile Print,« je izjavil George Mikolay, urednik na področju A3 in produkcijske strojne opreme pri BLI in dodal: »ta večopravilna naprava je idealna za sodoben mobilni način dela v podjetjih.«

»Tako naši partnerji kot tudi končni uporabniki iščejo zanesljivost in visoke zmogljivosti – ta naprava ponuja prav to,« je izjavil Hiroaki Yoshihashi, generalni direktor oddelka za razvoj novih izdelkov v podjetju Kyocera Document Solutions. »Ti priznanji potrjujeta vse kar smo do sedaj poudarjali v zvezi s TASKalfo 3252ci.«

Večopravilna naprava se ponaša z edinstveno zasnovo tonerjev: porabljeno kaseto za črni toner je možno uporabiti kot posodo za odpadni toner, kar zmanjšuje potrebe po hrambenem prostoru in tudi količino odpadkov. Zasnova je napravi TASKalfa 3252ci prislužila posebno nagrado poleti 2016 za »Izjemen dosežek in inovacijo«. 

»Z nizko ceno, bogatim naborom lastnosti in zanesljivim delovanjem, prinaša večopravilna naprava odlično vrednost manjšim in srednje velikim delovnim skupinam,« je še dodal Mikolay. »BLI močno priporoča Kyocera TASKalfo 3252ci uporabnikom, ki mesečno natisnejo do 15.000 izpisov.«

 
O Buyers Laboratory LLC
Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodilni in neodvisni dobavitelj analitičnih podatkov in storitev na področju preskušanja naprav za izpisovanje dokumentov. Že več kot 50 let, se kupci pri sprejemanju nakupnih odločitev zanašajo na podatke BLI, medtem ko se strokovnjaki s področja upravljanja z dokumenti opirajo nanje pri izpostavljanju konkurenčnih prednosti v marketinških strategijah. Storitve BLI, ki so dosegljive tudi z mobilnih naprav, vključujejo obširno zbirko testnih poročil, slikovnega materiala in dokumetov proizvajalcev, kot tudi orodij, ki pomagajo pri načrtovanju izdelkov, računanju skupnih stroškov lastništva (TCO) in ugotavljanju letne porabe energije. BLI se tudi posvetuje s proizvajalci in jim pomaga pri razvoju in trženju bolj učinkovitih izdelkov in potrošnega materiala. Za več podatkov obiščite: https://www.buyerslab.com/


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice