sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Zmogljiv A3 tiskalnik za delovne skupine

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila tiskalnik Ecosys P4040dn, ki bo kos novim izzivom v poslovnih okoljih. Črnobeli A3 tiskalnik s hitrostjo tiskanja 40 strani na minuto je hitra in kompaktna naprava s paleto možnosti za ravnanje s papirjem in je idealna izbira za delovne skupine, ki potrebujejo širok izbor različnih velikosti izpisov in obširen nabor možnosti varovanja dokumentov. 

Ecosys P4040dn je naslednik uspešnega modela FS-6970dn in se ponaša z obilico novih možnosti. Najboljšo vrednost uporabnikom zagotavljata ugodna nabavna cena naprave in nizka cena na izpis. Tiskalnik podpira kombinacijo različnih tipov medijev in papirja velikosti od A6 do A3, tako iz vgrajenih predalov kot tudi iz večnamenskega predala. Štirje dodatni predali za papir omogočajo prilagodljivo ravnanje z mediji, v kombinaciji s skupno kapaciteto 2.600 listov pa bo naprava kos kateremu koli tiskalniškemu opravilu. 
Berthold Hurtz, produkt vodja v podjetju Kyocera Document Solutions Europe je izjavil: "Ecosys P4040dn je produktiven in zanesljiv delovni konj. Zelo zmogljiv tiskalniški krmilnik zmore podpreti do 150.000 izpisov na mesec; precej več kot običajno pričakovanih 5.000 na mesec. Kot običajno pri Kyoceri, izdelki Ecosys, s komponentami z dolgo življanjsko dobo in ednstvenim Kyocerinim bobnom, ki zdrži najmanj 500.000 izpisov, izpolnjujejo okoljsko zavezo. Naprava je namenjena široki paleti uporabnikom, z njo bodo zadovoljni v delovnih skupinah organizacij vseh velikosti. Povečana hitrost in odlična kakovost izpisov P4040dn, zagotavljata celo najzahtevnejšim uporabnikom, na primer gradbenih podjetjem ali vladnim organizacijam, da bodo zadovoljni s kakovostjo izpisov. 
"P4040dn se ponaša z zmanjšano skupno porabo energije in najnižjimi stroški tiskanja v svojem razredu. Celo ohišje je 15% manjše, kar, z možnostjo pakiranja večih naprav v pošiljkah, pomembno zmanjšuje skupni ogljični odtis," je s komentarjem glede Kyocerine okoljske zaveze dodal Hurtz.
Imejte svoje občutljive podatke pod nadzorom
Varnost dokumentov je vse bolj pomembna, še posebej v okoljih kjer si več uporabnikov deli iste naprave. Zato je Ecosys P4040dn opremljen s paleto naprednih varnostnih lastnosti. PrivatePrint omogoča tiskanje na zahtevo, ki je nadzorovano preko alfanumerične tipkovnice in dodatnih možosti, kot so na primer čitalniki kartic za avtentikacijo in pripomočki za varnost podatkov, ki ščitijo občutljive podatke podjetja na nivoju posamezne naprave. Podatke je za maksimalno zaščito možno tudi samodejno brisati s trdega diska tiskalnika.
Ecosys P4040dn je v prvi vrsti namenjen gospodarskim panogam, kot so na primer bančništvo, računovodska podjetja ali gradbeništvo, kjer je povezava z različnih lokacij nujna. Kyocerina mobilna aplikacija in zmožnosti naprav z AirPrint in Mopria (Mobile Printing Alliance zagotavljajo resnično mobilnost za uporabnike in preprost način za hitro tiskanje na katerikoli napravi.


Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice