sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil SA3200D

Vašemu podjetju zagotavlja zaščito vitalnih poslovnih procesov in skrbi, da so storitve zanje vedno na voljo.

Podjetje Synology Inc. je predstavilo SA3200D, redundančno podvojen sistem za hrambo, ki prinaša maksimalno dosegljivost v eni napravi. Naprava je najnovejši predstavnik Synologyjeve družine SA, visoko zmogljivih in skalabilnih sistemov za hrambo, ki so namenjeni izgradnji preprostega centralnega sistema upravljanja s podatki.

»Zaradi skrbi glede zasebnosti, podjetja iščejo lokalne rešitve za upravljanje podatkov, hkrati pa pričakujejo enostavnost uporabe in zanesljivost kot jo poznajo iz javnih oblačnih storitev," je dejal Jason Fan, produktni vodja v podjetju Synology Inc. "Synology je vložil veliko sredstev in naporov v strojne in programske komponente, ki sestavljajo napravo SA3200D. Verjamem, da smo izdelali sistem, ki bo, v enem samem paketu, ki ga je enostavno namestiti, omogočil maksimalno dosegljivost sistema.«

Povečajte čas delovanja storitve, zmanjšajte motnje

Z aktivno-pasivno zasnovo, dvojni krmilnik SA3200D zagotavlja redundančno podvojitev strojne opreme na vseh ravneh. Dvojni krmilnik v primeru napak zagotavlja samodejno preklapljanje. Arhitektura sistema, ki omogoča zamenjavo med delovanjem naprave, zagotavlja, da so storitve, ki so kritične za vaše poslovanje, vedno na voljo. Zasnova skupnega pomnilnika in do 500 TB1 hrambenega prostora, zmanjšujeta skupne stroške lastništva (TCO) naprave.

Vsak krmilnik vsebuje:

  • Procesor: štirijedrni Intel Xeon.
  • Vgrajen 10GbE: podpira hitrejši mrežni vmesnik za hitrejši pretok podatkov. 
  • SATA DOM: loči datoteke operacijskega sistema od podatkovnih.

Integrirana zaščita podatkov in dosegljivost

Namestitev in uvedba, ki ju opravijo IT strokovnjaki, je preprosta in v veliki meri poenostavlja delovanje s pomočjo orodij, ki so zasnovana za varovanje podatkov podjetja.

  • Zaščita VM, SaaS in končnih odjemalcev 

Centralizirana rešitev za varnostno kopiranje, ki omogoča zaščito virtualnih naprav VMware in Windows Server, končnih odjemnih točk Windows in računov Office 365 ter G Suite. Upravljajte vse naloge varnostnega kopiranja iz ene same konzole in v najkrajšem času obnovite podatke s prilagodljivimi metodami obnovitve. Več informacij o rešitvi Synology Active Backup.

  • Preprečuje izgubo podatkov s posnetki stanja in podvajanjem

Synology Snapshot Manager omogoča integracijo z VMware in Windows za zaščito podatkov na nivoju aplikacij. Za vse ostale naloge replikacija posnetkov stanj omogoča zaščito na nivoju skupnih map ali LUN. Več informacij o rešitvah za virtualizacijo.

Za več informacij o SA3200D, obiščite https://www.synology.com/products/SA3200D.


SA3200D podpira 12 rež za vgradnjo diskov SAS. Z dvema razširitvenima enotama RXD1219sas pa lahko napravo nadgradite na skupno kapaciteto 36 diskov. Diski niso vključeni v ponudbo.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice