sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS420j

Postavite svoj zasebni oblak.

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS420j, rešitev za sinhronizacijo in skupno rabo datotek. S štirimi režami za diske ponuja dovolj možnosti za nadgradnjo kapacitete hrambenega prostora  tako za profesionalne, kot za domače uporabnike.

»Z veliko količino podatkov, ustvarjenih na mobilnih napravah, prenosnih računalnikih in kamerah, sta  sinhronizacija datotek in skupna raba postala izziv, s katerim se vse bolj soočajo tudi domači uporabniki. Zato potebujejo zanesljiv način za zaščito svojih digitalnih podatkov,« je dejal Kevin Meng, produktni vodja v podjetju Synology Inc. »DS420j ponuja preprosto in varno rešitev z veliko zmogljivostjo. Deljenje in sinhronizacija vaših spominov z družino ali prijatelji, bo od sedaj preprosta, kot še nikoli.«

Multimedijska shramba za doma

DS420j je strežnik NAS s 4 režami za vgradnjo diskov, ki je namenjen domačim uporabnikom za učinkovito upravljanje in deljenje večpredstavnostnih datotek. Naprava je idealna izbira za hrambo fotografij in simultano predvajanje video posnetkov.

  • 64-bitni štirijedrni procesor z 1 GB DDR4 spomina.
  • Hitrost pretoka kodiranih podatkov je več kot 112 MB/sek za branje in zapisovanje.
  • Maksimalna kapaciteta hrambenega prostora je 64 TB.

Poganja ga Synology DiskStation Manager

DS420j poganja DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podatkov, ki omogoča varovanje podatkov in pomaga izboljšati delovno učinkovitost. Synology je prejel številna medijska priznanja, med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Business Choice Award, ki jo je prejel že šesto leto zapored.

Za več informacij o DS420j, obiščite https://www.synology.com/products/DS420j.

Print
Kategorije: Synology
Ključne besede: NASSynologyXenon forte
Rate this article:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice