sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera prejela naziv "Major Player" v raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment

Kyocera Document Solutions Inc., eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment, prejelo naziv “Major Player”.

Poročilo iz raziskave najdete v dokumentu IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment (December 2019, IDC #US44811119).

Raziskava IDC MarketScape zajema različne ponudnike strojne opreme, ki je namenjena tiskanju in temelji na obsežnem programu ocenjevanja varnosti, ki jo ponudniki zagotavljajo kot posamezno funkcijo ali kot celovito rešitev v okviru ponudbe storitev upravljanja s tiskom in dokumenti ali pa tudi kot profesionalno storitev, ki ni del te ponudbe.

Kyocera ponuja večplastni pristop k varnosti tiskanja, osredotočen na štiri ključna področja: zaščito na ravni naprave, avtentikacijo, programsko opremo / SaaS in svetovalne storitve. Kyocera ponuja širok spekter varnostnih zmogljivosti, vključno s šifriranjem podatkov, upravljanjem naprav in tiskanja ter zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

V poročilu IDC MarketScape so zapisali: "Kyocera je v zadnjih letih okrepila svojo ponudbo na področju rešitev ECM*1, BPO*2 in storitev za upravljanje vsebin, s čimer je okrepila pomoč strankam pri digitalizaciji procesov, ki temeljijo na papirnatih dokumentih in pri avtomatizaciji delovnih procesov". Poročilo tudi navaja: "Kyocerino strokovno znanje na področju upravljanja dokumentov v kombinaciji s širokim portfeljem varnostnih rešitev podjetja, zagotavlja močno osnovo za obravnavo posebnih groženj varnosti, zlasti znotraj sektorja manjših in srednje velikih podjetij." Robert Palmer, podpredsednik za raziskave na področju rešitev tiskanja in upravljanja z dokumenti pri IDC, dodaja: "S celovitim pristopom k varnosti tiskanja in upravljanja dokumentov se je Kyocera postavila kot zaupanja vreden svetovalec na področju varnosti."

"Ko tehnologija postaja vse bolj kompleksna, postajajo zapletene tudi težave, s katerimi se spopadajo podjetja. Kyocera razvija odgovore za izzive prihodnosti," je dejal Keisuke Koyama, generalni direktor oddelka za marketing v podjetju Kyocera. "Z razvojem naših naprav in rešitev, ki so opremljene z najsodobnejšimi varnostnimi funkcijami, ki veljajo v naši branži in s krepitvijo zmogljivosti naših varnostnih storitev z novimi partnerstvi in prevzemi, želi Kyocera svojim strankam zagotoviti varno pisarniško okolje brez tveganja." je dodal Keisuke Koyama.

*1ECM (Enterprise Content Management) je nabor v naprej opredeljenih procesov, strategij in orodij, ki podjetju omogočajo učinkovito pridobivanje, organiziranje, shranjevanje in posredovanje kritičnih informacij svojim zaposlenim, poslovnim deležnikom in strankam.

*2BPO (Business Process Outsourcing) je sklepanje pogodb za izvedbo določenih poslovnih nalog z zunanjimi izvajalci.

#

O IDC MarketScape

Model analize IDC MarketScape je zasnovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na določenem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico enotno grafično predstavitev položaja vsakega prodajalca na določenem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem lahko ponudbo izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje tržne uspehe prodajalcev IKT tehnologij, med seboj smiselno primerjamo. Okvir tehnološkim kupcem prav tako zagotavlja 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti sedanjih in bodočih prodajalcev.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice