sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Plustek je prejel nagrado BLI Winter Award 2020

Eden od vodilnih proizvajalcev optičnih bralnikov Plustek je na nedavnem izboru testnega laboratorija Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI), prejel priznanje »Zimski izbor 2020«. BLI testira pisarniške naprave dvakrat letno, poleti in pozimi, in podeljuje priznanja izdelkom, ki so se v zadnjih šestih mesecih, po strogem postopku testiranj, najbolje odrezali. Plustek je priznanje v kategoriji optičnih bralnikov prejel za izjemne dosežke na področju inovacij.

»Plustek eScan GlobalSearch je idealna vstopna postaja za pridobivanje informacij iz papirnatih dokumentov in digitalizacijo ter vnos v rešitve za upravljanje z dokumenti, kot je na primer GlobalSearch,« je dejal Lee Davis, urednik za testiranje in analizo skenerjev in ocenjevanje programske opreme pri Keypoint Intelligence - Buyers Lab. »Naprava je zasnovana tako, da deluje posebej z lokalno ali oblačno različico rešitve GlobalSearch in uporabnikom že ob vnosu dokumenta omogoča dodajanje metapodatkov neposredno na nadzorni plošči naprave za skeniranje. Še več, uporabniške profile je mogoče prilagoditi tako, da naloge, ki se pogosto ponavljajo, usmeri k izbranim delavcem.«

V Sloveniji izdelke tajvanskega proizvajalca skenerjev Plustek zastopa in prodaja podjetje Xenon forte d.o.o.. Naprave lahko kupite tudi prek verige partnerjev podjetja. Več informacij dobite na spletni strani http://bit.ly/2snx8Kq.


Print
Kategorije: Plustek
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice