sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je prejela šest nagrad BLI: Poletni izbor 2019

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je na nedavnem izboru testnega laboratorija Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), prejelo šest priznanj Poletni izbor 2019 za večnamenske naprave višjega razreda. Mednje sodijo barvne naprave Kyocera TASKalfa 6053ci, 4053ci, 3253ci in črnobele TASKalfa 6003i, 5003i in 4003i.

BLI testira pisarniške naprave dvakrat letno, poleti in pozimi, in podeljuje priznanja izdelkom, ki so se po strogem  postopku testiranj, najbolje odrezali.

Zanesljivost ni za Kyocera nič novega

George Mikolay, vodja oddelka za testiranje večnamenskih in produkcijskih tiskalnikov pri Keypoint Intelligence – Buyers Lab, je dejal: »Kyocerina zgodba se začne z zanesljivostjo. V celotnem obdobju testiranja - natisnili smo skoraj 600.000 izpisov - so imele naprave le tri zastoje.«

Naprave so bile ocenjene kot »izjemne« po zaslugi številnih funkcionalnosti in prednosti, vključno z zmogljivostjo, zanesljivostjo, dosledno kakovostjo slike in odlično vrednostjo.

Testirane naprave, ki podpirajo tudi uporabo Kyocerine edinstvene razvojne programske platforme HyPAS, omogočajo integracijo s prilagojenimi delovnimi tokovi dokumentov, s čimer pomagajo racionalizirati kompleksne naloge, povečati varnost in znižati stroške upravljanja z dokumenti.

»Če pa upoštevamo še dejstvo, da so naprave izdelane iz komponent z dolgo življenjsko dobo, potem smo lahko prepričani, da bodo naprave praktično vedno na voljo. Pečat odličnosti na področju zanesljivosti daje tudi lansko priznanje Najbolj zanesljiva blagovna znamka na področju barvnih večnamenskih naprav 2018-2021,« je še dodal Mikolay. Omenjeno priznanje, ki ga je tudi podelil laboratorij Keypoint Intelligence – Buyers Lab, je pripomoglo k utrjevanju položaja Kyocere kot vodilne blagovne znamke na področju barvnih večnamenskih naprav.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih izdelkov za uspešno doseganje prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
4.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice