sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nove lastnosti knjižnih skenerjev CZUR

Kitajski proizvajalec knjižnih (Over-head) skenerjev je v zadnjem obdobju ponudil kar nekaj novosti. Predstavil je nov model ET18 Pro, ki je nadgradnja vstopnega modela ET 16 Plus in se ponaša s kamero z 18 milijoni pixlov in brezžično povezljivostjo. Funkcija Wi-Fi uporabnikom omogoča skeniranje brez uporabe osebnega računalnika, aplikacijo pa lahko prevzamete v spletnih trgovinah Apple App Store in Google play.

Še več novosti pa prinaša zadnja nadgradnja operacijskega sistema. Glavna novost je podpora za istočasno izrezovanje (Crop) večih delov površine skeniranja. Programska oprema samodejno zazna več objektov in jih poskenira v ločene datoteke. Funkcija je še posebej uporabna za skeniranje vizitk ali kartic ID, saj lahko izdatno prihrani na času skeniranja manjših dokumentov.

Nadgradnjo operacijskega sistema z oznako CZUR Scanner 4.5 for Windows, najdete na spletnem naslovu https://www.czur.com/support.

Več informacij o knjižnih skenerjih CZUR, dobite na naslovu http://www.xenon-forte.si/Re%C5%A1itve/Strojna-oprema/Skenerji/CZUR.

Print
Kategorije: CZUR
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice