sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil RackStation RS819

Prvi strežnik NAS serije »Value«, ki je namenjen vgradnji v strežniške omare in prinaša tehnologijo posnetkov stanja (Snapshot).

Tajvanski proizvajalec strežnikov NAS Synology je predstavil RackStation RS819 - kompakten in nadgradljiv strežnik NAS s štirimi režami za diske, ki je namenjen vgradnji v strežniške omare. RS819 je prvi RackStation serije Value, ki nudi podporo tehnologiji posnetkov stanja. Namenjen je delovnim skupinam v podjetjih za učinkovito upravljanje, deljenje, sinhronizacijo in varnostno kopiranje podatkov.

»Za rastoče delovne skupine, ki imajo omejene proračune, vzpostavitev učinkovitega načrta za zaščito in varnostno kopiranje podatkov ponavadi ni ravno prednostna naloga, kar lahko, v primeru okvare strežnika, privede do katastrofalnih izgub,« je dejal Michael Wang, produktni vodja pri družbi Synology Inc. »Z izbiro novega 64-bitnega in štirijedrnega procesorja pa lahko s ponosom uporabnikom ponudimo RS819, ki je naš prvi RackStation v seriji Value s podporo tehnologiji posnetkov stanja, ki prinaša enostavne rešitve za zaščito podatkov.«

Ohišje z globino le dobrih 30 cm

RS819 prihaja v kompaktnem ohišju, ki je namenjeno vgradnji v strežniške omare, višine 1U in s štirimi režami za vgradnjo diskov. Zaradi majhne oblike je idealna izbira za podjetja z malo prostora, saj je globina ohišja le približno 30 cm in ga je preprosto namestiti v 2-točkovne ali stenske omare.

Pomembne lastnosti RS819 vključujejo:

  • 64-bitni štirijedrni procesor z 2GB DDR4 spomina.
  • Več kot 224 MB/sek pretoka pri branju kodiranih podatkov.
  • Napreden datotečni sistem Btrfs ponuja 4.096 posnetkov stanja na nivoju sistema in 256 na nivoju skupne mape.
  • Nadgradljiva kapaciteta hrambenega prostora do 112 TB s pomočjo ene razširitvene enote RX418.

Operacijski sistem Synology DiskStation Manager

RS819 poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Za več informacij o RS819, obiščite https://bit.ly/2WZDyci.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice