sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS1019+

Vzdržljiv in zmogljiv strežnik NAS v kompaktnem ohišju.

Synology Inc. je predstavil DiskStation DS1019+, namizni strežnik NAS s 5 režami za diske, z odličnimi zmogljivostmi in možnostjo nadgradnje, ki je idealna izbira za manjša podjetja in zahtevnejše domače uporabnike.

»Ponuditi zahtevnejšim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem ustrezen NAS, ki bo hkrati dovolj zmogljiv in nadgradljiv, je bil vedno izziv. DS1019+ bo, kljub majhni obliki, izpolnil pričakovanja,« je dejal Kevin Meng, produktni vodja pri Synology Inc. »S štirijedrnim procesorjem, 8GB spomina in dvema režama M.2 NVMe SSD, omogoča DS1019+ uporabo predpomnilnika SSD, ne da bi zasedli reže namenjene hrambenim diskom. Na drugi strani pa je, zaradi zmogljivosti dvokanalnega transkodiranja 4K videa in skalabilne zasnove prostora za hrambo, idealna izbira za poganjanje multi medijskih programov in prenašanje ultra HD videa.«

V vseh pogledih nadgradljiv strežnik za hrambo podatkov

Nadgradljiva zasnova DS1019+ omogoča preprosto razširitev hrambenega prostora brez ustavljanja sistema, kar pomeni, da je strežnik idealna izbira za deljenje datotek, varnostno kopiranje in obnovitev sistema po nesrečah. Standardno je opremljen z dvokanalnim 8GB spominom in s podporo za NVMe SSD predpomnilnik, kar zagotavlja dovolj zmogljivo osnovo za zahtevne aplikacije z veliko dvosmernega prometa podatkov in virtualizacijo.

  • Skalabilen hrambeni prostor: do 140TB z dodatno razširitveno enoto.
  • Dvokanalni spomin: opremljen je z dvema 4GB spominskima moduloma (skupna kapaciteta - 8GB)
  • Dve reži M.2 SSD: za izjemne rezultate naključnega IOPS z uporabo predpomnilnika NVMe SSD.
  • Velika zmogljivost: sekvenčni pretok šifriranih podatkov je preko 225 MB/s za branje in zapisovanje.

Idealna multimedijska knjižnica

DS1019+ podpira dvokanalno, 4K video transkodiranje v realnem času in prinaša izjemno izkušnjo v prenašanju ultra HD videa, kot tudi deljenja datotek. Z uporabo programa Synology Moments lahko uživate tudi v tehnologiji za prepoznavanje slik in samodejnem urejanju vaših dragocenih spominov.

Synology DiskStation Manager

DS1019+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Za več informacij o DS1019+, obiščite http://www.xenon-forte.si/Novosti/Novosti-Synology.


Print
Kategorije: Synology
Ključne besede: NASSynologyXenon forte
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice