sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA je predstavila novo linijo A3 večopravilnih naprav TASKalfa

KYOCERA Document Solutions Europe, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je predstavilo novo linijo A3 večopravilnih naprav TASKalfa, ki v podjetja vseh velikosti prinaša varen način tiskanja dokumentov. Nova serija je nadgradnja uspešne serije TASKalfa in prinaša izboljšave na področju varnosti in uporabnosti naprav.

Izdelki nove serije z vgrajenima moduloma Trusted Platform in Secure Boot omogočajo preprečevanje vdora zlonamerne programske opreme ali namestitve nepooblaščene strojne programske opreme v sisteme uporabnikov. Podatki uporabnika so zaščiteni s standardnim preverjanjem integritete v času izvajanja (Run-Time Integrity Checks) in z vgrajeno funkcijo šifriranja podatkov. S tem nove naprave prinašajo pomembno nadgradnjo varnosti tiskanja.

Nova serija večopravilnih naprav je zasnovana na strojni platformi, ki je bila preizkušena že v obstoječih izdelkih TASKalfa. Za svojo kakovost jo je raziskovalna organizacija Buyers Lab (BLI) nagradila s priznanjem »Najbolj zanesljiva blagovna znamka za barvne večopravilne naprave«. Zasnova je že dokazala svojo zanesljivost in uporabnikom zagotavlja minimalne čase nedelovanja sistema, kar pripomore k večji učinkovitosti in produktivnosti uporabnikov.

Nova serija prinaša nabor barvnih naprav (TASKalfa 2553ci, TASKalfa 3253ci, TASKalfa 4053ci, TASKalfa 5053ci in 6053ci) in črnobelih (TASKalfa 5003i in TASKalfa 6003i), ki dosegajo hitrosti tiskanja do 60 strani v minuti. Vse naprave nove serije se ponašajo z barvnim zaslonom velikosti 10,1 palca, ki omogoča večjo uporabnost in lažji dostop do številnih funkcij upravljanja z dokumenti.

»V Kyoceri se zavedamo, da je varnost prednostna naloga podjetij. V kombinaciji z izboljšano uporabnostjo in nagrajeno zanesljivostjo, je inovativna nova linija TASKalfa idealna za stranke, ki želijo tiskati dokumente visoke kakovosti,« je pojasnil Sylvester de Koning, produktni vodja za izdelke A3 pri KYOCERA Document Solutions Europe. “Podjetja lahko tako zmanjšajo stroške, ne da bi pri tem zanemarila druge pomembne dejavnike, kot sta na primer zanesljivost in varnost. ”

Za večjo učinkovitost bo skrbel tudi senzor za zaznavanje približevanja ljudi, ki predstavlja naslednjo novost v novi seriji. Omogočal bo, da se naprava zbudi iz stanja pripravljenosti, takoj ko se ji uporabnik približa. Tako lahko pričakujemo, da bo uporabnik čakal krajši čas na svoje izpise, ali pa sploh ne.

Naprave se ponašajo z zavidljivimi hitrostmi skeniranja, ki dosegajo do 220 zajemov v minuti. V kombinaciji s tehnologijo za samodejni zajem, lahko naprave predstavljajo prvi korak na poti digitalne transformacije podjetij. Z dodatnimi programskimi paketi, kot je na primer Kyocera Capture Manager boste preprosto razširili funkcionalnosti naprav in jih postavili v vlogo vstopne postaje pri zajemu podatkov v sistemih za upravljanje vsebin.

V kombinaciji z varno programsko opremo za preverjanje pristnosti (avtentikacijo), kot sta na primer KYOCERA Net Manager in MyQ, lahko naprave pomagajo dodatno izboljšati ukrepe za zaščitito zasebnosti podatkov in s tem združljivost z uredbo General Data Protection Regulations (GDPR). Poleg tega pa se lahko varnost in učinkovitost novih naprav nenehno spremlja in upravlja na daljavo z uporabo rešitev KYOCERA Device Manager in KYOCERA Fleet Services, ki sta na voljo kot samostojni aplikaciji ali kot rešitvi v oblaku.

Celotna ponudba izdelkov TASKalfa, ki jih lahko uporabnik dopolni s široko paleto programskih rešitev, omogoča organizacijam, da delujejo na bolj varen in učinkovit način. Naša skupna prioriteta pa je, da ponudimo uporabnikom končno rešitev, ki zmanjšuje stroške in hkrati varuje občutljive podatke in sisteme.

 Več informacij > 

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice