sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Predsednik na obisku

Ciril Krasevec, Xenon forte in Takuya Marubayashi, KyoceraPodjetje Xenon forte je prejšnji teden gostilo visokega gosta. Na obisku je bil predsednik korporacije Kyocera Document Solutions Europe g. Takuya Marubayashi. Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije pa predstavlja glavni program v dejavnosti podjetja.

»Poseben izziv, pred katerega je postavljena korporacija, je nadaljevanje digitalnega preoblikovanja podjetja, kot tudi prizadevanja za utrditev položaja med vodilnimi ponudniki dokumentnih rešitev v regiji EMEA,« je ob obisku izjavil predsednik Marubayashi. »Naši sodelavci in partnerstva so ključnega pomena za družbo in na teh odnosih temelji naš poslovni model. Zato mi je še posebej v čast obiskati naše dolgoletne prijatelje in partnerje, ki prispevajo pomemben delež k našemu uspehu v regiji.«

KYOCERA Document Solutions Europe, s sedežem v Hoofddorpu na Nizozemskem, koordinira poslovanje družbe na področju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA). V regiji deluje 18 hčerinskih podjetij zadolženih za posamezne države, poleg tega pa KYOCERA Document Solutions Europe tesno sodeluje tudi z mrežo pooblaščenih distributerjev v dodatnih 60 državah regije EMEA, med katere sodi tudi Xenon forte. Skupina Xenon forte skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov in storitev Kyocere na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

»Kyocera Document Solutions bo nadaljevala širitev poslovanja v regijah z novimi priložnostmi. Izkušnje in pobude neodvisnih partnerjev so za nadaljnji razvoj korporacije izjemnega pomena in jih bomo upoštevali v svoji strategiji. Naši partnerji lahko pričakujejo najboljšo možno podporo, znanje in izdelke s področja rešitev upravljanja z dokumenti.« je še dodal Marubayashi.


Print
Kategorije: Kyocera, Xenon Forte
Rate this article:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice