sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil RackStation RS1619xs+

Zmogljiv strežnik višine 1U je namenjen skupinskemu delu z datotekami in izvajanju zmogljive obdelave podatkov.

Synology je predstavil RackStation RS1619xs+

Zmogljiv strežnik višine 1U je namenjen skupinskemu delu z datotekami in izvajanju zmogljive obdelave podatkov.

Synology Inc. je predstavil RackStation RS1619xs+,  strežnik NAS, namenjen vgradnji v komunikacijske omare z višino 1U in 4 režami za diske. S prilagodljivo nadgradljivostjo hrambenega prostora in podporo za M.2 SSD, je idealna izbira za intenzivne naloge v rastočih podjetjih.

»Z bogatim naborom poslovnih aplikacij, je RS1619xs+ idealna izbira za manjša in srednje velika podjetja, ki želijo izboljšati učinkovitost skupinskega dela,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »Prilagodljive možnosti nadgradnje, kot so visoko zmogljivi omrežni vmesniki, M.2 SSD predpomnilnik in razširitev kapacitete hrambenega prostora, omogočajo RS1619xs+, da raste skupaj s poslovnimi potrebami uporabnikov.«

Pomembne lastnosti RS1619xs+ vključujejo:

  • Štirijedrni procesor in razširljiv spomin DDR4 do 64GB.
  • Možnost dodajanja 10GbE omrežne razširitvene kartice prinaša odlične zmogljivosti sekvenčnega pretoka podatkov preko 1.523 MB/s.
  • Vgrajeni dve reži za M.2 2280 SSD predpomnilnik, omogočata pospeševanje naključne IO zmogljivosti z NVMe/SATA SSDs.
  • Razširljiva kapaciteta hrambenega prostora do 224 TB z uporabo ene razširitvene enote Synology RX1217/RX1217RP.

RS1619xs+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Za več informacij o RS1619xs+, obiščite https://goo.gl/s86Enb, ali https://www.synology.com/products/RS1619xs+.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice