sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Sedem Kyocerinih naprav nagrajenih v raziskavi Keypoint Intelligence - BLI 2018 Winter Picks

Večopravilni napravi TASKalfa 8002i in ECOSYS M2640idw in še pet drugih, je na 2-mesečnem testiranju doseglo 10 od 10 točk za zanesljivost.

Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je sporočila, da je sedem črnobelih naprav v raziskavi Keypoint Intelligence – Buyers Lab prejelo priznanje 2018 Winter Picks. Raziskovalna hiša BLI jih je uvrstila tudi na prestižna seznama Highly Recommended in Reliability Certified. Med nagrajenimi je pet naprav iz serije večopravilnih naprav TASKalfa: 8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i, tiskalnik ECOSYS P2040dw in večopravilna naprava ECOSYS M2640idw.

Večopravilne naprave so dosegle maksimalnih 10 točk za zanesljivost

BLI, znan po svojih izjemno visokih standardih, je pet MFP-jev izpostavil intenzivnemu in strogemu testiranju. Natančneje, TASKalfa 8002i in TASKalfa 7002i sta morali v neprekinjenem 2-mesečnem preizkusu izdelati 450.000 izpisov. Napravi sta v tem podaljšanem časovnem obdobju imeli le en zastoj. Še bolje pa so se odrezale preostale tri večopravilne naprave TASKalfa, ki so proizvedle 225.000 izpisov brez enega samega zastoja.
Pet večopravilnih naprav TASKalfa je tako proizvedlo 675.000 izpisov z le enim zastojem in brez servisnega posega. Za izjemen rezultat je BLI naprave ocenil z najvišjo možno oceno: 10 od 10.

»Zanesljivost je za naše stranke izjemno pomembna, zato je enako pomembna tudi za nas.  Rezultat je tako sijajna potrditev naših prizadevanj,« je izjavila Danielle Wolowitz, podpredsednica za korporativni marketing pri KYOCERA Document Solutions America. »Poleg tega pa Kyocerina patentirana tehnologija izdelave bobnov pomeni, da so naše naprave ne le zanesljive, temveč tudi ekonomične in ekološke.«

Luksuzne zmogljivosti, izjemna moč

George Mikolay, v.d. direktorja BLI, Copiers/Production, je bil še posebej navdušen nad vrednostjo, ki jo te naprave prinašajo. «Kyocerine zmagovalke so se dokazale kot zvezde svojega razreda in podjetja bodo z njihovo uporabo gotovo profitirala,« je izjavil in dodal: »Izjemna zanesljivost, visoka kakovost in hitrost delovanja v povezavi s preprosto integracijo s številnimi rešitvami, ki dvigujejo produktivnost, nižajo stroške in izboljšujejo varnost ... Vse to so lastnosti, ki za podpovprečno ceno napravam dajejo izjemno vrednost.«

Ocena tiskalnikov: “Izjemno”

Oba tiskalnika sta prav tako dosegla impresivne rezultate - v kategoriji naprav za manjše delovne skupine sta bila ocenjena kot izjemno zmogljiva. "Robustna in zanesljiva KYOCERA ECOSYS P2040dw in ECOSYS M2640idw sta kompaktna, cenovno ugodna z izjemno učinkovitostjo," je dejal Tony Maceri, višji testni tehnik Keypoint Intelligence – Buyers Lab. "Z odlično zanesljivostjo in preprostimi vzdrževalnimi postopki lahko uporabniki pričakujejo minimalen čas nedelovanja naprav."

Glede na to, da vseh sedem naprav standardno ponuja brezžične in Wi-Fi-Direct zmogljivosti, višjo od povprečne kapacitete papirja in nizko nakupno ceno za ponujene zmogljivosti, BLI ocenjuje, da lahko testirane naprave predstavljajo prednost za vsako delovno skupino.

Naprave so na voljo tudi na slovenskem trgu.Za več informacij obiščite http://trgovina.xenon-forte.si.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih izdelkov za uspešno doseganje prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo tudi mi.


O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).


Print
Kategorije: Kyocera
Ključne besede: BLIKyoceraMFPXenon forte
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice