sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI je podelila priznanje “Highly Recommended” 13 tiskalnikom Kyocera

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe B.V. je sporočila, da je trinajst izdelkov iz serij TASKalfa in ECOSYS prejelo priporočilo “Highly Recommended” s strani Buyers Lab (BLI), ki je eno od najuglednejših svetovnih organizacij za testiranje izdelkov za tiskanje in upodabljanje.

Naprave Kyocera TASKalfa 8052ci, 7052ci, 6052ci, 5052ci, 4052ci, 3552ci, 2552ci, 3511i in 3011i ter ECOSYS P3060dn, P3055dn, P3050dn, P3045dn so prejele željeni certifikat, ki temelji na strogem testiranju in vključuje obširen preizkus vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost.

Ocena “Highly Recommended" je najvišje priporočilo, ki ga izdelkom podeljuje BLI. Trinajst nagrajenih naprav pokriva širok nabor različnih modelov- od črnobelih naprav, ki so idealne za uporabo v manjših delovnih skupinah, do barvnih večopravilnih naprav, ki so namenjene srednjim in velikim pisarniškim okoljem.

Takahiro Sato, predsednik Kyocera Document Solutions Europe B.V. je izjavil: »V veliko čast nam je, da smo prejeli ta priznanja, ki odražajo konsistentno kakovost in učinkovitost v celotni paleti naših izdelkov.«

»Te nagrade dokazujejo predanost nadarjenih ljudi v Kyoceri in njihova prizadevanja za dosleden razvoj visokokakovostnih naprav in storitev«

BLI je svetovno priznana testna organizacija, ki izvaja poglobljene in nepristranske raziskave v industriji tiskanja in upodabljanja in je hčerinsko podjetje Keypoint Intelligence.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih  izdelkov za uspešno doseganje  prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo  tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).


Print
Kategorije: Kyocera
Ključne besede: BLIKyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice