sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions bo sponzorirala Gartnerjeve dogodke

Korporacija KYOCERA Document Solutions je objavila, da bo kot glavna pokroviteljica podprla Gartner Symposium/ITxpo 2017, največja srečanja vodij informatike v podjetjih in drugih vodilnih strokovnjakov s tega področja.

KYOCERA bo nastopila na petih prireditvah v Španiji, Avstraliji, Braziliji, Združenih državah Amerike in v Indiji, pri čemer bo predstavila svoj portfelj rešitev za upravljanje z dokumenti, ki so namenjene reševanju poslovnih izzivov učinkovitosti delovnih tokov, produktivnosti, varnosti in stroškovno učinkovitem obvladovanju procesov v digitalni dobi.

S kombinacijo predstavitev, delavnic in predavanj želi KYOCERA predstaviti sodobne trende in izzive s področja dokumentnih rešitev in pokazati, kako korporacija vodjem informatike in drugim odločevalcem s tega področja v podjetjih, s svojim raznolikim in nenehno razvijajočim portfeljem, zagotavlja orodja za obvladovanje sodobnih poslovnih izzivov.

Takahiro Sato, predsednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V, je poudaril: »Kyocera je eno vodilnih podjetij, ki s svojimi inovacijami prispevajo k napredku v IT industriji. Zato naše sodelovanje z Gartner Symposium/ITxpo predstavlja idealno partnerstvo. Dogodki združujejo najpomembnejše vodje in analitike v industriji. S sponzorstvom se veselimo sodelovanja z njimi in si obenem želimo predstaviti način, kako lahko naš inovativen portfelj rešitev njihovim podjetjem pomaga pri prilagajanju na izzive prihodnosti in razvoja.«

KYOCERA bo v letu 2017 sponzorirala pet dogodkov Gartner Synposium/ITxpo:

  • Orlando, Florida, USA – 1. - 5. oktober 2017,
  • Sao Paulo, Brazil – 23.- 26. oktober 2017,
  • Gold Coast, Australia – 30. oktober - 2. november 2017,
  • Barcelona, Spain – 5. - 9. november 2017,
  • Goa, India – 13. - 16. november 2017.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice