sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA bo optimizirala procese upravljanja storitev z IFS

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. se je odločila optimizirati uporabniško izkušnjo v celotni regiji EMEA z uporabo nove rešitve za upravljanje storitev Service Management Solution podjetja IFS.

Industrial and Financial Systems (IFS) Service Management je eno od vodilnih svetovnih rešitev za upravljanje storitev v velikih podjetjih. Kyocera namerava uporabljati programsko rešitev za podporo oblikovanju in nudenju obstoječih in bodočih storitev ter tako omogočiti svojim partnerjem učinkovito sodelovanje, kot tudi izboljšati zadovoljstvo strank v celotni regiji EMEA.

Rešitev bo na voljo kot oblačna storitev v IFS Managed Cloud na strežnikih Microsoft Azure, nabor storitev pa bo prilagojen posameznemu uporabniku.

Takahiro Sato, predsednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V, je komentiral: »Glede na to, da spodbujamo in omogočamo lažjo digitalno transformacijo naših strank, je zelo pomembno, da so naše storitve optimizirane z najnovejšimi programskimi rešitvami, ki so zazrte v prihodnost.«

 »IFS nam je ponudil celovito in povezano rešitev, ki jo je preprosto nadgrajevati tudi v mednarodni prostor in pokriva vsa za nas relevantna področja storitev. Veselimo se, da bomo uporabljali zmogljivosti nove rešitve. Pričakujemo, da bomo tako potrdili ugled prilagodljivega podjetja, ki je pripravljen na prihodnost.«

Razvoj evropskega standardnega modela bodo opravili na sedežu podjetja, v živo pa bodo pilotski projekt zagnali najprej v Franciji. Kasneje načrtujejo širitev na Kyocerine podružnice in partnerska podjetja v celotni Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Peter Höhne, podpredsednik, zadolžen za prodajo in marketing pri IFS za področje Centralne Evrope, je dejal: »Dogovor z družboKYOCERA Document Solutions Europe predstavlja pomemben mejnik za IFS. Pridobitev te strateško pomembne stranke utrjuje naš vodilni položaj na področju programskih rešitev za upravljanje s storitvami, kot tudi potrjuje odločitve v dolgoročno investiranje v nove prelomne tehnologije, kot sta na primer internet stvari in storitve v oblaku.”

##


O IFS

IFS razvija in ponuja programske rešitve za velika proizvodna in storitvena podjetja. Na podlagi bogatega znanja naših zaposlenih, rešitev in predanosti svojim strankam, smo postali uveljavljeno vodilno podjetje in največkrat priporočen dobavitelj v panogi. Z ekipo 3.300 zaposlenih v mreži lokalnih podjetij in partnerjev, podpiramo več kot milijon uporabnikov po svetu. Za več informacij obiščite www.IFSworld.com.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice