sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS1517 in DS1817

Zmogljiv strežnik NAS, optimiziran za rastoče potrebe

Korporacija Synology Inc. je predstavila nova modela DiskStation DS1517 in DS1817, zmogljiva in skalabilna strežnika NAS s petimi in osmimi režami za diske. DS1817 je prvi strežnik NAS Synology iz cenovno ugodnejšega razreda, ki je opremljen z dvema vgrajenima 10GBASE-T mrežnima vhodoma in nadgradljivim spominskim RAM modulom. Rastočim malim in srednje velikim podjetjem s hitrim dostopom do podatkov, zagotavlja brezskrbno prihodnost.

Srce DS1817 predstavlja štiri-jedrni 1,7 GHz procesor RAM spominskim modulom, ki je nadgradljiv na do 8 GB. Po zaslugi dveh vgrajenih vmesnikov 10GbE, DS1817 ob uporabi RAID 5 dosega osupljivih 1.577 MB/sek sekvenčnega pretoka pri branju podatkov in 739 MB/sek pri zapisovanju. Dva 10GBASE-T in 1GBASE-T LAN mrežni vhodi s podporo za Link Aggregation in nadomestnim načinom delovanja, omogočajo podjetjem prehod na 10 GbE okolje.

DS1517 je opremljen s štiri-jedrnim 1,7 GHz procesorjem in 2 GB spomina ter štirimi gigabitnimi LAN priključki s podporo za Link Aggregation in nadomestnim načinom delovanja. Ob uporabi RAID 5 prinašajo 449 MB/sek sekvenčnega pretoka pri branju podatkov in 436 MB/sek pri zapisovanju.

»Rastoča majhna in srednje velika podjetja, za svoje rastoče potrebe, pričakujejo stroškovno učinkovite rešitve za hrambo podatkov, ki so raznovrstne in razširljive in obenem ne predstavljajo velik začetni strošek,« je izjavila Katarina Shao, produktna vodja pri Synology Inc. »DS1517 in DS1817 sta zasnovana za izpolnjevanje prav takih zahtev in obenem prinašata veliko zmogljivost in prilagodljivo skalabilnost za upravljanje, zaščito in deljenje poslovnih podatkov.«

Tako DS1517 kot DS1817 je možno nadgraditi na do 150 in 180 TB hrambenega prostora z uporabo dveh razširitvenih enot DX517. DS1517 in DS1817 podpirata Synology High Availability (SHA), zagotavljata redundanco v primeru nepredvidenih okvar omrežja ter prinašata nemoteno tranzicijo med strežniki v gruči. Še več, DS1817 omogoča uporabo rešitev za hrambo v virtualizacijskih okoljih s certifikati VMware, Citrix in Microsoft Hyper-V.

DS1517 in DS1817 poganja DiskStation Manager (DSM) - vsestranski in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki omogočajo izboljšanje produktivnosti v podjetjih, upravljanje hrambe podatkov in omrežij. DS1517 in DS1817 lahko tako prevzameta vlogo osrednje naprave v IT infrastrukturi podjetja. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda.

DS1517 in DS1817 sta podprta s Synologyjevim 3-letnim jamstvom. V posameznih regijah pa je garancijo možno nadgraditi do 5 let.

Za več informacij o DS1517 obiščite https://www.synology.com/products/DS1517.
Za več informacij o DS1817obiščite https://www.synology.com/products/DS1817.
Za več informacij o razširjenem jamstvu obiščite https://www.synology.com/products/extended_warranty.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice