sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil FlashStation FS2017

Izjemno hiter strežnik NAS za intenzivne I/O aplikacije, ki deluje na Intelovi platformi.

Synology Inc. je predstavil FlashStation FS2017, zmogljiv in skalabilen strežnik NAS, ki je namenjen uporabi v večjih podjetjih. Z zmogljivostmi preko 90.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov, je FS2017 idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency).

Srce FS2017 predstavlja 8-jedrni procesor Intel Xeon D s 16 GB DDR4 ECC RDIMM pomnilnikom, ki je razširljiv do 128 GB. Vrhunska strojna oprema prinaša visoko zmogljivost in veliko mrežno prepustnost, tudi ob opravljanju večjega števila nalog hkrati in gostovanju večjega števila virtualnih naprav. Štirje gigabitni mrežni priključki omogočajo preprosto plug-and-play integracijo v obstoječa omrežja, ki temeljijo na razširjenih RJ45 priključkih, kar zagotavlja neprekinjeno dosegljivost omrežja. Z dvema vgrajenima 10GBase-T mrežnima vmesnikoma, ki podpirata dodatno priključitev 10GbE / 25GbE / 40GbE mrežnih kartic, lahko zahtevnejšim programom zagotovite potrebno pasovno širino za prenos velikih količin podatkov.

»Pogost izziv pri postavljanju RAID polja na diskih SSD je preprečevanje okvare več diskov hkrati,« je izjavil Vic Hsu, izvršni direktor v podjetju Synology Inc. »Synologyeva rešitev RAID F1 je zasnovana prav za preprečevanje te težave. S posebnim algoritmom za razporejanje opravil med diske SSD, RAID F1 izboljšuje odpornost celotnega hrambenega polja pred okvarami in zagotavlja varnost podatkov.«

»Podjetja potrebujejo rešitev za hrambo podatkov, ki je zanesljiva in preprosta za uporabo, obenem pa ponuja takojšen dostop do najbolj kritičnih podatkov,« je pojasnil Ran Senderovitz, podpredsednik in generalni direktor Intelove skupine Wireless Consumer and Commercial Infrastructure. »Družina procesorjev Intel Xeon D prinaša izjemno učinkovitost, zmogljivost in I/O možnosti, ki omogočajo trdno osnovo za rešitve za hrambo podatkov.«

FS2017poganja DSM, Synologyjev nagrajeni operacijski sistem za strežnike NAS, z vgrajenim programom Snapshot Replication (pogoj je BTRFS), ki ustvari do 65.000 varnostnih kopij na zunanje strežnike. Vsebuje tudi rešitve za virtualizacijo, ki vključuje VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack integracijo. S podporo za Windows ACL, Windows AD in LDAP integracijo, predstavlja FS2017 izjemno zmogljivo rešitev NAS za katerokoli večje podjetje.

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/FS2017.

Intel in Xeon sta blagovni znamki v lasti podjetja Intel Corporation ali njenih podružnic v ZDA in/ali drugih državah.

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice