sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil DiskStation DS1517+, DS1817+ in razširitveno enoto DX517

Strežnika NAS z izjemnimi zmogljivostmi za zahtevne naloge

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS1517+ in DS1817+ ter novo razširitveno enoto DX517. Zmogljiva in skalabilna strežnika s petimi ali osmimi režami za diske prinašata zahtevnim uporabnikom, v malih ali srednje velikih podjetjih, zmogljivo in zanesljivo mrežno rešitev za hrambo podatkov.

»DS1517+ in DS1817+ omogočata zahtevnim domačim uporabnikom, kot tudi malim in srednje velikim podjetjem obilo možnosti za hrambo podatkov. Napravi obenem prinašata izjemne zmogljivosti in prilagodljivost za obvladovanje intenzivnih nalog obdelave shranjenih podatkov,« je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. »DS1517+ in DS1817+ sta prva Synologyjeva strežnika NAS s podporo za M.2 SSD. M.2 SSD je zasnovan za reševanje ozkih grl pri izvajanju aplikacij za obdelavo večjih količin podatkov in tako izdatno zmanjšuje I/O latenco.«

DS1517+ in DS1817+ sta opremljena s štiri-jedrnim 2,4 GHz procesorjem Intel Atom, z možnostjo izbire dveh standardnih konfiguracij spomina – 2 GB in 8 GB, ki sta razširljiva do 16 GB. Za maksimalno pasovno širino sta napravi, poleg štirih vgrajenih 1 GbE mrežnih vhodov, opremljeni še z režo za PCIe, v katero lahko uporabnik vstavi 10 GbE mrežni vmesnik.
V primeru, da je naprava opremljena z dvokanalnim spominom in z dodatnim 10 GbE mrežnim vmesnikom, dosega hitrost sekvenčnega pretoka do 1.179 MB/sek pri branju podatkov in 542 MB/sek pri zapisovanju.

Oba strežnika NAS imata možnost namestitve nove adapterske kartice M2D17 PCIe, ki omogoča priključitev dveh M.2 SATA SSD diskov, ki nastopata v vlogi predpomnilnika in tako izdatno pospešita delovanje naprav. S to razširitvijo diskovne reže v napravi NAS ostanejo za diske, ki so namenjeni hrambi.

Tako pri DS1517+ kot pri DS1817+ je, z dvema dodanima razširitvenima enotama DX517, ki uporabnikom omogočata dodajanje do 10 diskov, možno brez težav nadgraditi kapaciteto hrambenega prostora. Obseg RAID je možno razširiti brez ponovnega formatiranja nameščenih diskov, kar pomeni, da lahko uporabnik poveča kapaciteto, ne da bi bilo potrebno prekiniti delovanje naprave.

DS1517+ in DS1817+ poganja DiskStation Manager (DSM) - vsestranski in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki omogočajo izboljšanje produktivnosti v podjetjih, upravljanje hrambe podatkov in omrežij. DS1517+ in DS1817+ lahko tako prevzameta vlogo osrednje naprave v IT infrastrukturi podjetja. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda in priznanje za najboljši NAS izdelek »Best NAS Brand 2016« revije PC Pro.

DS1517+ in DS1817+ sta podprta s Synologyjevim 3-letnim jamstvom. V posameznih regijah pa je možno nadgraditi jamstvo do 5 let.

Za več informacij o DS1517+ obiščite https://www.synology.com/products/DS1517+.

Za več informacij o DS1817+ obiščite https://www.synology.com/products/DS1817+.

Za več informacij o DX517 obiščite https://www.synology.com/products/DX517.

Za več informacij o M2D17 obiščite https://www.synology.com/products/M2D17.

Za več informacij o razširjenem jamstvu obiščite https://www.synology.com/products/extended_warranty.

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice