sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology z razširjeno podporo

Synology Inc. je objavil podporo za povečan nabor izdelkov s storitvijo Synology Replacement Service (SRS), ki omogoča zamenjavo okvarjene naprave že naslednji delovni dan. Širše podpore bodo deležni vsi strežniki NAS Synology iz serij 16 ali novejši, velikosti 2U/3U in ki so namenjeni vgradnji v komunikacijske omare, vključno z modeli iz serij FS/XS/XS+/Plus.

»Naša prva prioriteta, kot največjega dobavitelja naprav NAS v Evropi, je vselej zadovoljiti potrebe naših strank,« je izjavil Mike Chen, direktor marketinga in prodaje v podjetju Synology. »Z razširjeno podporo izdelkov s SRS bo vpliv nepredvidenih izpadov delovanja sistemov še dodatno zmanjšan in obenem povečana neprekinjenost delovanja ter dostop do podatkov.«

Nov, povečan nabor podprtih izdelkov, ki bodo deležni storitve SRS, je v Evropi začel veljati 3. aprila 2017. Za več informacij, prosimo obiščite: https://srs.synology.com.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice