sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je v beta testiranje ponudil Synology Cloud2

Synology Inc. vabi uporabnike k beta testiranju Synology Cloud2 (Synology C2). To je nova, pionirska storitev, katere namen je optimizacija izkušnje varnostnega kopiranja strežnikov NAS Synology v javni hrambeni prostor v oblaku.

»Synology C2 potrjuje našo zavezo, da pod enim, zaupanja vrednim imenom, zagotovimo našim uporabnikom celovito rešitev za hrambo in varnostno kopiranje podatkov. Obenem storitev pomeni tudi zagotovilo, da so podatki uporabnikov upravljani s strokovnostjo, značilno za Synology,« je poudaril Vic Hsu, izvršni direktor pri Synology Inc.

Synology je svoj prvi podatkovni center za Synology C2 postavil v Nemčiji.

»Synology C2 nadomešča pomanjkljivosti generičnih javnih storitev v oblaku in, z granularnim načinom povrnitve podatkov, nadzorno ploščo in kodiranjem podatkov na strani uporabnika – kombinacija možnosti, ki še ni bila na voljo za strežnike NAS, ponuja uporabnikom DSM, posebej oblikovano konzolo za upravljanje varnostnega kopiranja strežnikov NAS,« je izjavil Jia-Yu Liu, direktor oddelka Cloud & Backup.

Program Synology C2 Backup beta

Ob predstavitvi Synology C2, so se pri podjetju Synology odločili ponuditi tudi brezplačno možnost beta testiranja storitve C2 Backup. Ponudba je namenjena le uporabnikom v Evropi. Brezplačna storitev bo omejena, zato pohitite s prijavo. Vsak udeleženec bo v času testiranja imel na voljo 1TB prostora v Synologyjevem oblaku, vključno z 11 verzijami varnostnih kopij. Program bo trajal 3 mesece, potem pa bo storitev Synology C2 Backup postala plačljiva.

Za več informacij o beta programu Synology C2 in C2 Backup obiščite: https://c2.synology.com.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice