sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions je prejela priznanje GOOD DESIGN AWARD 2016

Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je s ponosom objavila, da je za štiri večopravilne naprave in tiskalnike ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw in ECOSYS P2040dw, prejela priznanje Good Design Award 2016, ki ga podeljuje japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP).
 
Nagrajeni izdelki so prejeli priznanje na podlagi svoje preproste in kompaktne zasnove, ki se lepo poda na pisalne mize v podjetjih, kakor tudi zaradi svoje uporabnosti – vključno s tihim delovanjem in zasnovo posod za tonerje, ki jih je zelo preprosto zamenjati. Ob upoštevanju, kako bodo te vstopne modele A4 večopravilnih naprav in tiskalnikov v pisarnah uporabljali, so snovalci dali velik poudarek oblikovanju. Ocenjevalci so še posebej pohvalili čist zunanji izgled ohišja naprav, brez nepotrebnih izboklin in štrlečih delov. 

Ker bodo naprave najverjetneje nameščene na pisalnih mizah ali v neposredni bližini zaposlenih, je izjemno pomembno njihovo tiho delovanje. Skrajšan, v primerjavi s predhodnimi modeli, je tudi čas potreben za izpis, kar izdatno pripomore k večji učinkovitosti dela v pisarnah. Prostor za nemestitev naprav je mogoče, po zaslugi standarne možnosti brezžičnega omrežnega povezovanja, prilagoditi razporeditvi pohištva v pisarni. Izdelki so opremljeni tudi z orodjem za oddaljeno upravljanje z obilo možnosti, vključno s funkcijo skupinskega nastavljanja več tiskalnikov ali večopravilnih naprav hkrati, kar izdatno poenostavlja vzdrževanje.  

Ocenjevalci so v svojem poročilu zapisali: «Za ocenjene izdelke je značilna majhna oblika in tiho delovanje, kot tudi učinkovitost delovanja. Navdušilo nas je orodje za oddaljeno nameščanje, ki se ponaša z obilo funkcijami, vključno s funkcijo skupinskega nastavljanja več tiskalnikov ali večopravilnih naprav hkrati. Ohišje je kompaktno, nadzorna plošča pa je jasna in preprosta za uporabo. Celoten dizajn, vključno z delovanjem in preprostim vzdrževanjem, daje uporabnikom zagotovilo, da bodo opravila povezana z dokumenti opravljena gladko in brez težav.«

O priznanju Good Design Award
Priznanje Good Design Award je celovit sistem ocenjevanj in priporočil, katerega namen je izpostaviti izjemne oblikovalske dosežke, ki prispevajo k bogatitvi naših življenj, gospodarstva in družbe kot celote. Podeljuje ga japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP). Ponaša se z bogato tradicijo, saj je naslednik priznanja Good Design Selection System (ali G Mark System), ki ga je leta 1957 ustanovilo Ministrstvo za mednarodno trgovino in industrijo (danes Ministrstvo za Ekonomijo, trgovino in industrijo). S testiranji, ki jih opravljajo zadnjih 60 let, preizkušajo izdelke z različnih področij industrije, na leto pa ocenijo oblikovanje približno 1.200 različnih izdelkov. Prejemniki priznanja Good Design Award smejo uporabljati znak G Mark, ki predstavlja simbol kakovostnega oblikovanja že več kot pol stoletja.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice