sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nove ČB večopravilne naprave Kyocera

KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila novo serijo črnobelih večopravilnih naprav ECOSYS. Model Kyocera ECOSYS M2640idw, z brezžično povezavo v standardni konfiguraciji in bogatim izborom naprednih funkcij, vključno s programsko platformo HyPAS, bo obogatila delovna okolja v manjših in srednje velikih podjetjih. 

Izdelki vsebujejo značilne lastnosti in kakovost, ki odlikuje Kyocerino serijo ECOSYS, vključno z inovativno tehnologijo tonerja, zanesljivimi komponentami z dolgo življenjsko dobo in nizko ceno izpisov. Nova serija ECOSYS naprav ponuja visoko ločljivost 1.200 dpi, ki zagotavlja kakovost izpisov za profesionalni izgled dokumentov in ostre slike. 

Naprave so kompaktno oblikovane in so namenjene za uporabo v majhnih do srednje velikih podjetjih. Primerne so za uporabo znotraj omrežne infrastrukture korporacij in jih lahko uporablja več uporabnikov hkrati, saj ponujajo vrhunsko omrežno integracijo in varnostne funkcije. Zato so idealne tudi za manjše do srednje velike delovne skupine, ki potrebujejo hitre in varne možnosti skeniranja in kopiranja, kakovostne izpise, faksiranje ter celovit nabor pisarniških funkcionalnosti.

Po zaslugi hitrega procesorja, hitrosti skeniranja in tiskanja ter hitrega bujenja, so naprave zelo zmogljive in primerne tudi za zahtevnejše uporabnike, ki tiskajo bolj kompleksne in večje količine dokumentov. Z enoto za dvostransko skeniranje v enem prehodu s hitrostjo 40 strani na minuto pa so večopravilne naprave sposobne podpreti tudi vse naloge digitalizacije vstopnih dokumentov v podjetju. 

Nova serija Kyocerinih A4 črnobelih naprav je prva, ki že v standardni konfiguraciji ponuja brezžično integracijo in podporo za vse trenutno najbolj aktualne programe za mobilno tiskanje, vključno z Apple AirPrint, Mopria in Google Cloud Print. Za mobilno skeniranje in napredne naloge mobilnega tiskanja imajo naprave nameščeno tudi popularno aplikacijo Kyocera Mobile Print.

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice