sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nove naprave Kyocera ECOSYS

Najnovejša serija barvnih tiskalnikov in večopravilnih naprav bo obogatila napredna pisarniška okolja.

Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila novo serijo naprav ECOSYS. Večopravilne naprave ECOSYS M5526cdw in tiskalniki ECOSYS P5026cdw, s povečanimi zmogljivostmi in brezžično povezavo, bodo dodatno obogatili napredna delovna okolja. 

Vstopni modeli iz Kyocerine ponudbe so namenjeni uporabi posameznikov ali manjših delovnih skupin, ne glede na to, ali jih boste uporabljali doma ali v pisarni. Novi modeli prinašajo kakovost in lastnosti, značilne za serijo izdelkov ECOSYS. Ponujajo inovativno tehnologijo tonerjev, visoko ločljivost, stroškovno učinkovite komponente z dolgo življenjsko dobo in izjemno nizko ceno na izpisano stran. 

Serija M5526cdw se ponaša z visoko ločljivostjo 1.200 dpi, ki z visoko kakovostjo tiskanja in ostrimi izpisi slik, zagotavlja profesionalen izgled natisnjenih dokumentov. Z novo tehnologijo tonerjev je povečan barvni spekter, kar zagotavlja, da so natisnjene barve žive in izrazite.
Kot je značilno za vse izdelke ECOSYS, naprave sestavljajo komponente z dolgo življenjsko dobo. Edinstvena Kyocerina zasnova, pri kateri je potrebno menjavati le toner, je zaslužna za nizke stroške tiskanja in majhen vpliv na okolje. 

Brezžična Wi-Fi povezava je vključena že standardno in podpira vse sodobne mobilne aplikacije za tiskanje Apple AirPrint®, Mopria in Google Cloud Print. Poleg tega pa serija ponuja tudi aplikacijo Kyocera Mobile Print, ki je namenjena mobilnemu skeniranju in naprednemu tiskanju. 

Med drugim, serija ECOSYS M5526cdw ponuja tudi dvostransko skeniranje v enem koraku, predinstalirane tonerje, intuitiven 4,3 palčni zaslon, občutljiv na dotik, in tri-nivojski način obračunavanja barv. 

»Nove naprave je mogoče prilagoditi različnim naprednim pisarniškim okoljem,« je dejal Georgi Grigorov.«Uporabniki bodo cenili odlično kakovost barvnih izpisov in možnosti brezžičnega povezovanja naših novih naprav, medtem ko bodo naši partnerji navdušeni nad zanesljivostjo in majhno obliko naprav, kar bo izdatno poenostavilo upravljanje in logistiko.«

Naprave ECOSYS M5526cdw/P5026cdw bodo na voljo v celotni regiji od 1. novembra dalje.
Celotno ponudbo novih modelov si oglejte na spletni strani http://www.xenon-forte.si/Novosti/Novosti-Kyocera

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice