sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA je predstavila 10 novih večopravilnih naprav

Nove A3 večopravilne naprave podjetjem pomagajo varčevati z viri

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila pet novih barvnih in pet novih črnobelih A3 večopravilnih naprav, ki se odlično vključujejo v Kyocerin koncept storitev upravljanja z dokumenti (MDS – Managed Document Services).

Pri upravljanju z dokumenti izgubljamo denar na več področjih: zaradi omejenih zmogljivosti tiskalnikov in večopravilnih naprav v podjetju zahtevnejša opravila tiskanja naročamo pri zunanjih izvajalcih; zaradi neustreznega upravljanja je dobava potrošnega materiala neorganizirana in nezadostna; zaradi neoptimiziranih delovnih tokov dokumentov so posamezne naprave neučinkovito uporabljene. Vsi navedeni postopki pogosto močno bremenijo finančne vire podjetja. Kyocerin koncept MDS, v povezavi z novo serijo naprav TASKalfa, so pravarešitev za tovrstne, vse prepogoste težave podjetij. 

Izjemni in kakovostni barvni izpisi
Novo serijo Kyocera TASKalfa 6052ci sestavljajo modeli s hitrostmi tiskanja od 25 do 60 strani na minuto. Po zaslugi povsem nove zasnove tonerja s širšim spektrom barv in ločljivostjo 1.200 x 1.200 dpi pri polni hitrosti tiskanja, ponujajo odlično kakovost barvnih izpisov. Podjetjem, ki želijo še posebej kakovostne barvne izpise ali pa imajo zelo kompleksne delovne tokove, štirje od petih modelov ponujajo dodatno možnost namestitve tiskalniškega krmilnika Fiery. Poleg tega naprave omogočajo tiskanje na različne, posebne formate papirja, kot so na primer SRA3 (povečan A3 format), neskončni (banner) papir, ločilni listi z zavihki in papirji z gramaturo do 300 gr na m2. 

Upravljanje s potrošnim materialom
Kyocerini novi seriji TASKalfa 6052ci in 6002i sta opremljeni s ključavnico za tonerje, ki uporabnikom preprečuje predčasno in nepotrebno menjavo tonerja. V okviru koncepta MDS Kyocera, ob uporabi orodij in storitev za upravljanje tiskalniške opreme v podjetjih, je zagotovljena zadostna količina tonerja. Uporabnikom je tako prihranjen klic dobavitelju po dostavi potrošnega materiala Vzdrževanje naprav je urejeno proaktivno, nastavitve pa je možno izvajati na daljavo. 

Optimizacija delovnih tokov dokumentov
V mnnogih podjetjih tiskalniška okolja niso optimizirana, saj uporabljajo naprave kot so na primer tiskalniki, skenerji, MFP-ji in telefaksi različnih proizvajalcev. Vsaka od teh naprav posebej zavzema prostor in troši dragocene vire. Zaposleni se morajo spopadati z različnimi uporabniškimi vmesniki, ki jih obremenjujejo in zmanjšujejo delovno učinkovitost. Kyocera MDS, z optimizacijo upravljanja tiskalniške flote, pomaga podjetjem urediti zmedo in se znebiti odvečnih naprav. Funkcionalnosti novih naprav TASKalfa so prilagojene za učinkovito podporo delovnim tokovom dokumentov. Z dvojnim podajalnikom dokumentov za skeniranje s kapaciteto 270 listov, večopravilne naprave zagotavljajo izjemno hitro skeniranje. V povezavi z eno od Kyocerinih rešitev za zajem, bodo tako podjetja brez težav izvedla digitalno preobrazbo upravljanja z dokumenti.

Manjše organizacije – drugačne potrebe
Dve iz serije novih večopravilnih naprav, TASKalfa 3011i in 3511i, sta zasnovani za potrebe manjših organizacij, kot so na primer podružnice ali oddaljene pisarne, manjše šole oziroma inštituti. Vseeno pa nudijo enak uporabniški vmesnik in nivo varnosti kot seriji TASKalfa 6052ci in 6002i.

»Kot pri vseh Kyocerinih večopravilnih napravah, smo se pri zasnovi novih modelov osredotočili na rešitve, ki jih uporabniki zares potrebujejo,« je izjavil Bernhard Koll, produktni vodja pri KYOCERA Document Solutions Europe. »Vsaka od naprav v novi seriji TASKalfa predstavlja prilagodljivo središče za izmenjavo podatkov, ki vključuje široko paleto vrhunskih tehnologij.«

TASKalfa 2552ci/3252ci/4052ci/5052ci/6052ci in TASKalfa 3011i/3511i/4002i/5002i/6002i so na voljo v celotni regiji od 1.septembra.
 

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice