sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera TASKalfa 3252ci z novo tehnologijo tonerjev

KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, napoveduje izid novih modelov barvnih večopravilnih naprav TASKalfa 3252ci in TASKalfa 2552ci. Napravi sta prvi izmed številnih novih modelov, ki jih za letošnjo jesen pripravlja Kyocera.

Nova modela sta namenjena za uporabo v manjših do srednje velikih delovnih skupinah. Kljub manjšim zmogljivostim, pa napravi prinašata mnoge napredne lastnosti vrhunskih modelov TASKalfa, ki bodo predstavljeni v nadaljevanju leta, vključno z novo tehnologijo tonerjev in brilijantnimi barvnimi izpisi.

»Kakovost barv, visoka ločljivost, skalabilnost, povezljivost – vse na vrhunskem nivoju,« je izjavil Bernhard Koll, produktni vodja pri KYOCERA Document Solutions Europe. »Kot pri vsakem od Kyocerinih izdelkov, nas je pri razvoju vodila želja, da bi uporabnikom ponudili vrhunske funkcionalnosti, ki jih pri naših izdelkih najbolj cenijo.«

Tako kot Kyocerine zmogljivejše večopravilne naprave, je tudi serija 3252ci pripravljena za uporabo programske razvojne platforme HyPAS. Poleg rešitev za mobilno tiskanje kot so Apple AirPrint, Google Cloud Print in Kyocera Mobile Print, lahko uporabniki zaženejo katerokoli od več kot 50-tih poslovnih aplikacij, ki jih trenutno ponuja Kyocera.

Serijo 3252ci sestavljata napravi s hitrostjo tiskanja 32 in 25 strani/min. Obe prinašata vrhunsko kakovost barv. Po zaslugi nove tehnologije tonerjev in superiorne Kyocerine tehnologije bobna KYOCERA OPC, pa tudi ločljivost 1200x1200 dpi z 2-bitno tehnologijo (enakovredno 4800 x 1200 dpi). Podjetjem, ki želijo še posebej kakovostne barvne izpise ali paimajo zelo kompleksne delovne tokove, model s hitrostjo tiskanja 32 strani/min ponuja dodatno možnost namestitve tiskalniškega krmilnika Fiery.

Poleg tega pa nova serija, zaradi drastično krajšega in preprostejšega vzdrževanja, ponuja izdatne prednosti prodajalcem in servisnim organizacijam.

Druga inovativna in nagrajena lastnost nove serije je posoda za črni toner, ki jo je mogoče ponovno uporabiti. Namesto da prazen črni toner zavržejo, uporabniki lahko prazno posodo uporabijo namesto tiste za odpadni toner. Kyocerini izdelki so po novem še varčnejšiin okolju prijazni, saj z novo ključavnico, razvito za posode tonerjev, preprečujejo nepotrebno in predčasno menjavo tonerja.

Novi večopravilni napravi pa navdušujeta tudi z bolj tradicionalnimi lastnostmi. Intuitiven 9-palčni zaslon, občutljiv na dotik, je možno zasukati za 90 stopinj, omogočeno je večnivojsko obračunavanje barvnih izpisov, na voljo pa je tudi širok nabor nadgradljivih dodatkov, vključno z novim 500-listnim internim zaključevalnikom.

»Naše nove večopravilne naprave nudijo odlične barvne izpise in izjemno preprosto upravljanje. Po zaslugi modularne zasnove in platforme HyPAS pa jih je mogoče prilagoditi različnim delovnim okoljem,« je še dodal Bernhard Koll. »Trdno sem prepričan, da bodo uporabniki navdušeni nad barvnimi izpisi naših novih naprav, prodajalci pa bodo imeli koristi od preprostejšega vzdrževanja in nižjih stroškov.«

 TASKalfa 2552ci/3252ci sta na voljo od 1. septembra v celotni regiji EMEA.

Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice