sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je prejela nagrado GOOD DESIGN AWARD 2015 za serijo A4 barvnih naprav

KYOCERA Document Solutions Inc. je s ponosom objavila, da sta novi večopravilni A4 barvni napravi, TASKalfa 406ci (40 strani/min) in TASKalfa 356ci (strani/min), prejeli oblikovalsko priznanje Good Design Award 2015, ki ga podeljuje japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP). Izdelki so že na voljo tudi na slovenskem trgu.
 
Priznanje Good Design Award je celovit sistem ocenjevanj in priporočil, katerega namen je izpostaviti izjemne oblikovalske dosežke, ki prispevajo k, bogatitvinaših življenj, gospodarstva in družbe kot celote. Ponaša se z bogato tradicijo, saj je naslednik priznanja Good Design Selection System (ali G Mark System), ki ga je leta 1957 ustanovilo Ministrstvo za mednarodno trgovino in industrijo (danes Ministrstvo za Ekonomijo, trgovino in industrijo).S testiranji, ki jih opravljajo zadnjih 60 let, preizkušajo izdelke z različnih področij industrije. Prejemniki priznanja Good Design Award smejo uporabljati znak G Mark, ki predstavlja simbol kakovostnega oblikovanja že več kot pol stoletja.
 
TASKalfa 406ci in 356ci
Večopravilni napravi TASKalfa 406ci in 356ci sta namenjeni za uporabo v srednjih in večjih delovnih skupinah v srednjih do velikih podjetjih. Ponašajo se z zanesljivo in vzdržljivo zasnovo z velikim naborom dodatkov, kot so na primer podajalniki papirja in zaključevalniki dokumentov. Večopravilne naprave imajo enake zmogljivosti kot Kyocerine A3 naprave serije TASKalfa s Kyocerino edinstveno programsko platformo HyPAS™*, ki omogoča lažje deljenje podatkov in prilagajanje delovnim tokovom. Zato so se odločili razširiti izbiro uporabnikom, ki pri svojem delu pretežno uporabljajo A4 format. Testna komisija JDP je testirana izdelka še posebej priporočila in poudarila priročnost naprav in enostavnost uporabe. 
*HyPAS: Hybrid Platform for Advanced Solutions (Hibridna platforma za napredne rešitve).
Eleganten in moderen dizajn
Impozanten, vendar eleganten in moderen dizajn daje skupen vtis visoke zanesljivosti in kakovosti naprav, kar izpolnjuje pričakovanja, ki jih imamo uporabniki glede naprav, ki so nameščene na hodnikih in namenjene uporabi več uporabnikom. Barvni ton je kombinacija temnih in globokih barv. Napravi imata preproste linije s poudarkom na vertikalnih in horizontalnih linijah. 
 
Razumljiva in preprosta zasnova 
Razvojni inženirji so si pri zasnovi prizadevali delovanje čimbolj prilagoditi preprosti uporabi. Uspelo jim je narediti razumljiv in enostaven sistem upravljanja, tako vnosa podatkov kot izpisovanja dokumentov. Poleg osnovnega namena, so napravam dodali tudi širok nabor dodatnih možnosti, ki še povečajo njihovo uporabnost.ji. Področja, ki pridejo v stik z dokumenti in zaslon so obarvani črno, kar pripomore k boljši preglednosti. 
 
Naprave so že na voljo tudi na slovenskem tržišču. Za dodatne informacije obiščite www.kyoceradocumentsolutions.eu in www.g-mark.org
 

 

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice