sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera podpira Google Tiskanje v oblaku

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je objavilo združljivost izbranih modelov tiskalnikov in večopravilnih naprav Kyocera z rešitvijo Google Tiskanje v oblaku. Tiskanje in dostop do dokumentov od koderkoli je tako od zdaj še enostavnejše, pri čemer ni potrebna pomoč strokovnjakov iz oddelkov za IT v podjetju.

Google Cloud Print ali Tiskanje v oblaku, je storitev podjetja Google Inc., ki uporabnikom omogoča tiskanje neposredno iz njihovih pametnih mobilnih naprav, osebnih računalnikov ali katerihkoli v splet priključenih naprav na katerikoli v oblak priključen tiskalnik. Pri tem pa na te naprave ni potrebno namestiti posebnih tiskalniških gonilnikov. Potrebo po tiskanju iz pametnih telefonov in tablic ima vse več uporabnikov, še posebej na področju javne uprave in šolstva, ki sta za Kyocero ključna, saj potrebujeta prilagodljivejši pristop k tiskanju brez uporabe specializiranih tiskalniških strežnikov. 

Hans-Gerd Schmidt, produktni vodja pri Kyocera Document Solutions Europe je izjavil: »Zavedamo se dejstva, da ljudje vse več dela opravimo na poti. Zato so digitalni delovni tokovi postali izjemno pomembni. Naše stranke potrebujejo enak dostop do dokumentov na mobilnih napravah kot ga imajo na namiznih. Googlova storitev Tiskanje v oblaku ponuja potreben nadzor in prilagodljivost, brez uporabe drage infrastrukture.«

Za kar najboljšo kakovost opravljenega dela v pisarni ali na poti, v številnih organizacijah uporabljajo tako osebne računalnike kot mobilne naprave. Pri tiskanju z naprav, ki so združljive s storitvijo Google Cloud Print, uporabniku ni treba izbirati naprave, s katere bo dokument natisnil, niti ni potrebno prenašati in nameščati tiskalniških gonilnikov. Storitev prinaša podjetjem številne koristi, saj zaposlenim omogoča popoln dostop do njihovih dokumentov kjerkoli se nahajajo, s čimer jim olajša delo in prihrani čas. Uporabnik lahko natisne dokument na tiskalniku tudi ko je zunaj pisarne ali pa ga pošlje na katerikoli izbrani tiskalnik iz oddaljene lokacije. Storitev lahko uporabljajo vsi imetniki Googlovega računa. 

KYOCERA neprestano širi nabor modelov, ki so združljivi s storitvijo Google Tiskanje v oblaku. Seznam podprtih modelov KYOCERA lahko preverite na spletnem naslovu http://www.google.com/intl/en/cloudprint/learn/printers.html#info-KYOCERA.

Za več informaij o storitvi Google Cloud Print obiščite http://www.google.com/cloudprint/learn/.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice