sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA MYPANEL - prenosna in prilagodljiva nadzorna plošča

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo Kyocera MyPanel, univerzalno rešitev, ki omogoča nadzor Kyocerinih tiskalnikov in večopravilnih naprav s pomočjo mobilnih naprav. MyPanel omogoča uporabnikom oddaljen dostop do možnosti kopiranja, tiskanja in skeniranja, podpira vnaprej določene nastavitve in nudi konsistenten vmesnik, ki je neodvisen od posamezne naprave. 
Mnoge organizacije imajo nameščene različne tiskalnike in večopravilne naprave v svojih pisarnah, ki omogočajo različne funkcije. Nastavitev vsake posamezne naprave je lahko precej zamudna. Majhni LCD zasloni še dodatno zapletejo opravilo, še posebej če morate vnašati e-naslove za potrebe skeniranja in samodejnega pošiljanja na izbrane naslove. KYOCERA MyPanel je mobilna aplikacija, ki uporabnikom omogoča povezovanje v združljivo Wi-Fi omrežje in oddaljeno upravljanje naprav s pomočjo skupnega vmesnika s katerekoli mobilne naprave. 
Sabine Nobel, produktni vodja v podjetju Kyocera Document Solutions Europe je izjavila: » Z uporabo intuitivnih poslovnih orodij se Kyocera trudi uporabnikom omogočiti, da prevzamejo nadzor in poenostavijo vsakodnevna delovna opravila. Kyocera MyPanel omogoča upravljati običajna opravila ki so povezana z dokumenti, neposredno iz mobilne naprave. Tako je uporaba naprav za tiskanje še preprostejša in bolj priročna. Zavedamo se trenda, da mobilne naprave postajajo primarno IT orodje. Z novo aplikacijo bodo uporabniki lahko izkoristili vse prednosti personaliziranih in poenostavljenih delovnih tokov.«

Funkcije, ki jih rešitev omogoča, vključujejo kopiranje, skeniranje, in tiskanje iz zasebnih map in povezavo na storitve v oblaku, kot sta na primer Evernote ali Dropbox. Možno je pregledovanje statusa naprav, formatov papirja in nivoja tonerja. Nastavljati je mogoče lastnosti tiskanja, kot sta na primer dvostransko tiskanje ali določanje ločljivosti skeniranja. Nastavitve je možno uporabiti z le enim pritiskom na gumb za vse združljive A3 ali A4 naprave, ne glede na različne vmesnike, ki so vanje vgrajeni. 
Aplikacija je na voljo za prenos v App Store, Google Play in Windows Store. Če želite izvedeti več o rešitvi ali preveriti seznam združljivih naprav, obiščite: http://www.kyoceradocumentsolutions.eu/index/document_solutions/mobile_cloud/My_Panel.html


Print

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice