sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Oscar Sanchez novi izvršni podpredsednik

Oscar Sanchez novi izvršni podpredsednik
Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je objavilo imenovanje Oscarja Sancheza za izvršnega podpredsednika. Na novo ustanovljenem delovnem mestu v evropskem vodstvu bo Sanchez zadolžen za prodajo in podporo razvoju področja dokumentnih rešitev. 
Oscar Sanchez je generalni direktor Kyocera Document Solutions Španija in je bil aprila imenovan v upravni odbor matičnega podjetja Kyocera Document Solutions Inc., s sedežem v Osaki na Japonskem. Z imenovanjem na položaj izvršnega podpredsednika evropske centrale, se njegov status ne bo spremenil, še vedno bo obdržal obe prej imenovani funkciji. Tako bo deloval med Madridom in evropskim sedežem v Hoofddorpu. 
Sanchez je ob imenovanju izjavil: »Štejem si v veliko čast, da so mi ponudili mesto izvršnega podpredsednika. Nadaljeval bom s prenovo podjetja v celovitega ponudnika dokumentnih rešitev. Upam, da bom lahko prenesel nekatere uspešne projekte, ki smo jih izpeljali v Španiji, tudi na evropski nivo. Potrebe uporabnikov so ves čas v ospredju naših prizadevanj in tudi v bodoče jih bomo naslavljali z vsemi razpoložljivimi sredstvi – Kyocerino edinstveno filozofijo, tehnologijo ECOSYS in našimi zaposlenimi. Predstavljam si, da bo življenje postalo veliko bolj naporno, toda veselim se izziva.«
 Sánchez je svojo pot v Kyoceri začel leta 1996 kot direktor marketinga in je leto kasneje napredoval na položaj direktorja prodaje in marketinga. Leta 2002 je postal generalni direktor Kyocera Document Solutions Španija in se zavzemal za pospešeno integracijo področij tiskalnikov in fotokopirnih strojev. Od tedaj je Kyocera Document Solutions Španija povečala prihodke za 5 krat in dobiček za 10 krat. V zadnjem fiskalnem letu je Kyocera Document Solutions Španija dosegla izjemno, dvomestno rast in najvišje prihodke od začetka svojega obstoja pred 30 leti. Oscar je spodbudil Kyocerino osebje k izrabi Kyocerine napredne tehnologije v korist vseh uporabnikov v Španiji in prevzemu  vodilne vloge v transformaciji podjetja Document Solutions po vsej Evropi.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
1.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice