sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Pantone Office – profesionalne barve na napravah Kyocera

Pantone Office – profesionalne barve na napravah Kyocera

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo programsko rešitev Pantone Office za Kyocero, edinstven dodatek za programe Microsoft PowerPoint in Word. Napredna rešitev omogoča tiskanje, ki je preprosto in kakovostno ustrezno originalu, obenem pa zagotavlja priročen način tiskanja Pantone barv. Orodje, ki je na voljo po izjemno dostopni ceni, omogoča podjetjem izkorititi celotno paleto Pantone barv in izboljšati skupni vtis natisnjenih dokumentov.

Kadar natisnjene barve ne ustrezajo sliki na ekranu, uporabniki običajno krivimo tiskalnik. Pantone Office te težave odpravlja in na napravah Kyocera zagotavlja najboljšo možno kakovost barv.

Bernhard Koll, produktni vodja v podjetju Kyocera Documents Solutions Europe, je izjavil: »Sklicevanje na pantonsko lestvico barv kot standardni jezik za natančno komuniciranje barv je splošno sprejeto v celotnem svetu. Toda Microsoft Office ne podpira barv Pantone, kar povzroča težave reprodukcije barv v sistemu RGB, ki ga uporabljata programa MS Word in PowerPoint. Rešitev Pantone office for Kyocera podjetjem ponuja dostop do profesionalnega sistema reprodukcije barv, ki ga uporabljajo strokovnjaki v grafiki. Od sedaj imajo vsi uporabniki na voljo preprost način za posredovanje in natančno reprodukcijo barv logotipov podjetja iz programov paketa Microsoft Office. Identiteta podjetja je ponavadi povezana z barvami blagovne znamke in njihova napačna reprodukcija zmanjšuje učinek. Pravilni izpis barv logotipa je ključ za ohranjanje doslednosti sporočanja na vseh nivojih internega in zunanjega komuniciranja. Sedaj lahko ponudimo delovni tok upravljanja z barvami, ki v vsakem trenutku zagotavlja integriteto reprodukcije.«

Koristi, ki jih prinaša Pantone Office

Vmesnik Pantone Office v programu Microsoft Powerpoint Pantone je vodilni standardizirani sistem za reprodukcijo barv v branži in ponuja široko paleto (spot) barv. Prevajanje barv z ekrana v RGB sistemu v Pantone barvno paleto pogosto pripelje do napačne reprodukcije, kar za uporabnike predstavlja težavo pri oblikovanju in tiskanju ustreznih pantonskih barv na lokalni napravi. Kyocerin dodatek, Pantone Office, ponuja dodaten uporabniški vmesnik za MS Word in PowerPoint, ki ponuja izbiro pantonskih barv neposredno glede na ime ali številko. Tako je ugibanje vrednosti RGB za posamezno pantonsko barvo nepotrebno.

Dodatna korist pa so znižani stroški. Vzdrževalci opreme bodo imeli manj zahtevkov za podporo zaradi neustreznih barv, uporabniki pa ne bodo potrebovali drage programske opreme za upravljanje barv.

Kyocera Pantone Office je že na voljo za uporabo tako na napravah A4 kot A3. 


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice