sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Net Manager; rešitev za avtomatizacijo procesov in izboljšanje učinkovitosti poslovanja

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila strežniško aplikacijo Kyocera Net Manager, ki je namenjena učinkovitemu in varnemu upravljanju z dokumenti. Sistem, ki ga je možno nadgrajevati in prilagajati specifičnim potrebam, spreminja način uporabe večopravilnih naprav v podjetjih. Modularna rešitev z vmesnikom, ki je preprost za uporabo, omogoča ustvarjanje bližnjic za kompleksne procese in tako skrajšuje čas za obdelavo dokumentov. Z uporabo rešitve je izboljšana varnost dokumentov, kot tudi nadzor nad stroški tiskanja v podjetju.

KYOCERA Net Manager je univerzalno orodje, ki omogoča neposredno spremljanje in obračunavanje opravil tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja. Vsebuje paleto možnosti upravljanja, vključno s spremljanjem tiskanja, varnega tiskanja, tiskanja na zahtevo z uporabo rešitve Print&Follow*, odloženega tiskanja, samodejnega prilagajanja opravil, ustvarjanja in izvoza poročil, upravljanja opravil tiskanja s strani uporabnikov in povezave z različnimi sistemi; vse to s ciljem nemotene integracije z nameščenimi napravami v podjetju.

»Stranke od nas pričakujejo, da jim zagotovimo sodobne in inovativne rešitve, ki bodo omogočale zaščito dokumentov in pripomogle k hitrejšim in učinkovitejšim delovnim tokovom. To dosegamo z zagotavljanjem integriranega pristopa k upravljanju izhodnih in vhodnih dokumentov v podjetju in z uporabo pravih orodij, ki omogočajo zmanjšanje in nadzor stroškov. Tiskanje in skeniranje z mobilnih naprav je zagotovljeno s povezavo KYOCERA Net Managerja in rešitve KYOCERA Mobile Print. Omogočeno je lokalno shranjevanje opravil tiskanja, ki zagotavlja avtorizirano in avtenticirano tiskanje tudi v okoljih, kjer ni nameščen strežnik KYOCERA Net Manager,« je izjavil Hans Gerd Schmidt, produktni vodja v Kyocera Document Solutions Europe.

Avtomatizirani, varni in merljivi delovni tokovi
KYOCERA Net Manager podpira širok nabor možnosti skeniranja in delovne tokove, ki so zasnovani za povečanje učinkovitosti uporabnikov.Kyocera ima edinstveno zmožnost podpore procesom delovnih tokov in namenskih opravil skeniranja za izbrane delovne skupine ali posamezne uporabnike, kar prinaša izdatne prihranke pri stroških. Personalizirane bližnjice za pogosto uporabljene nastavitve omogočajo opravljanje vsakodnevnih nalog z le enim klikom. Na primer, račune in naročilnice je možno skenirati in arhivirati z enim preprostim klikom na nadzorni plošči večopravilne naprave.

Zaščita podatkov je pomembna v podjetjih vseh velikosti. Po prijavi na izbrani napravi s kartico ID, kodo PIN ali geslom, lahko uporabniki tiskajo, skenirajo, kopirajo in faksirajo svoje dokumente. Tako so dokumenti zavarovani pred nepooblaščenim vpogledom in je zagotovljeno, da bodo poslani le izbranim prejemnikom. Zmožnost spremljanja vseh opravil tiskanja prav tako povečuje nadzor nad stroški, saj je možnosti za prihranke preprosto ugotoviti, ne glede na to ali ste uporabnik, direktor podjetja ali IT administrator. KYOCERA Net manager je preko zaslona, ki je občutljiv na dotik, preprost tako za namestitev in upravljanje, kot za uporabo.

* Print&Follow™ je registrirana blagovna znamka podjetja KYOCERA Document Solutions Europe B.V. Funkcija omogoča uporabnikom tiskanje dokumentov kjerkoli znotraj omrežja in prevzemanje izpisov na katerikoli napravi, nemeščeni znotraj omrežja.

Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice