sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

MyQ Roger je postal IT izdelek leta 2021

MyQ je s svojim pametnim pomočnikom za digitalno delovno mesto MyQ Rogerjem osvojil 1. mesto na prestižnem tekmovanju revije Computerworld 2021 IT izdelek leta.

»Dejstvo, da je naša pametna pisarniška rešitev MyQ Roger manj kot leto dni po lansiranju zmagala na natečaju za IT produkt leta 2021, potrjuje, da gremo z našimi rešitvami v pravo smer. Pomeni pa tudi, da dobivamo zelo dober in pozitiven odziv uglednih in neodvisnih IT strokovnjakov, kar je pomembna pozitivna novica za naše partnerje, ki uvajajo rešitve MyQ X in MyQ Roger po vsem svetu,« je komentiral Martin Januš, izvršni direktor podjetja MyQ Solution.

MyQ Roger je pameten digitalni pomočnik, ki deluje v oblaku in ponuja priročne in varne delovne tokove dokumentov od koder koli, kar ustreza trenutnim potrebam hibridnih delovnih mest. Poleg tega je njegov model SaaS (programska oprema kot storitev) popolnoma prilagodljiv in se lahko dinamično odziva na potrebe organizacij, ki ga uporabljajo.

MyQ Roger med drugim omogoča varno ravnanje z dokumenti od koder koli na svetu, ne da bi pri tem morali vzpostavljati zapleteno povezavo VPN z omrežjem podjetja. MyQ Roger omogoča brezkontaktno upravljanje večnamenskih tiskalnikov in omogoča ne samo tiskanje, temveč tudi kopiranje in skeniranje prek uporabnikove mobilne naprave, kar je v skladu s tako imenovanim trendom politike čiste mize. Poleg tega lahko izvede tudi vsa dejanja, sprožena z glasovnimi ukazi, kar je še posebej prijazno in koristno za slabovidne in telesno prizadete uporabnike.

Aplikacija ponuja vrsto popolnoma prilagodljivih funkcionalnosti, vključno z možnostjo enostavne nastavitve delovnih tokov dokumentov, ki jih lahko vsak uporabnik prilagodi svojim potrebam, ne da bi potreboval strokovno podporo strokovnjakov iz oddelka za IT.

Glavne prednosti IT izdelka leta 2021, rešitve MyQ Roger:

  • Takojšnja razpoložljivost — namenska mobilna aplikacija za iOS in Android je popolnoma brezplačna.
  • Revolucionarna rešitev v celoti deluje v javnem oblaku in predstavlja podporo za hibridno delovno mesto.
  • Prilagodljiv potek dela, ki temelji na nastavitvah vsakega posameznega uporabnika.
  • Mobilno tiskanje in skeniranje, tiskanje in skeniranje v oblaku, brskanje po mapah v oblaku.
  • Varnost in zaščita — prijava v večnamenske naprave z uporabo dinamičnih QR kod, popoln oddaljen nadzor za brezkontaktno uporabo večnamenske naprave.
  • Dostopnost z glasovnimi ukazi.
  • Neposredna integracija z Microsoft Universal Printom in podpora za tiskanje z računalnikov Chromebook.
  • Edinstvena infrastruktura z možnostmi tiskanja brez povezave na internet, ne potrebuje lokalne aplikacije nameščene na osebnem računalniku.

Rešitev MyQ je edinstvena tudi zaradi svoje prijaznosti do uporabnika in je že nameščena na več kot milijon naprav v skoraj 100 državah po vsem svetu. Rešitev MyQ je bila v preteklosti nagrajena s številnimi prestižnimi nagradami, kot so IT izdelek leta Computerworld 2008–2014, nagrada za inovacije »Leading the Charge« 2018 in 2020 na konferenci HP JetAdvantage Partner in priznanje Buyers Lab Intelligence — Izbor leta 2021. Revija CIO Business World je podjetje MyQ uvrstila tudi v ožji izbor kot eno izmed »100 najboljših čeških tehnoloških podjetij«.


Oglejte si e-knjigo MYQ ROGER -->


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice