sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI Keypoint Intelligence je Kyoceri za naprave A3 podelil priznanje Poletni izbor 2021

Kyocera Document Solutions Europe B.V., eno vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje dokumentov, je za napravi TASKalfa 2554ci in TASKalfa 3554ci prejelo nagrado Keypoint Intelligence - Buyers Lab Summer PICK. Nagrado podeljujejo dvakrat letno za pisarniško opremo, ki se je v zadnjih šestih mesecih najbolje izkazala na testiranjih laboratorija Keypoint Intelligence.


Kyocera dokazuje vzdržljivost pri barvnih izdelkih spodnjega do srednjega razreda

»KYOCERINI TASKalfa 2554ci in TASKalfa 3554ci sta pokazali izjemno vzdržljivost in zlahka dosegata zahteve uporabnikov v majhnih do srednje velikih delovnih skupinah,« je povedal George Mikolay, pomočnik direktorja za testiranje A3 in produkcijskih naprav v podjetju Keypoint Intelligence. »Poleg tega pa ju odlikuje doslednost v oblikovanju in odlična splošna uporabnost tako gonilnikov kot tudi nadzorne plošče, kar olajša uporabo naprav, ne glede na to, ali nanjo tiskajo ali jo uporabljajo za skeniranje ali kopiranje. Dosegata zelo dobro kakovost izpisov pri tiskanju barvnih poslovnih grafik in tudi barvnih fotografij, odlično natisneta besedilo, okrepljeno besedilo pa tudi poltone, kar pomeni, da se uporabniki naprave lahko zanesejo na izdelavo različnih vrst izpisov.«

Kyocera Document Solutions podpira obdelavo dokumentov v pisarnah z večnamenskimi napravami in tiskalniki, ki združujejo napredne funkcije in zanesljivost z impresivnimi ekološkimi poverilnicami. Poleg tega se podjetje ponaša z globokim razumevanjem pisarniškega okolja in ponuja programsko opremo, ki omogoča digitalizacijo in avtomatizacijo delovnih tokov dokumentov, kot tudi rešitve, ki povečujejo digitalno varnost, produktivnost in učinkovitost. S celovitimi rešitvami za upravljanje z dokumenti želi svojim uporabnikom pomagati pri rasti in razvoju poslovanja.

#

O Keypoint Intelligence

Stranke v industriji digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti se že 60 let opirajo na analize Keypoint Intelligence za neodvisna praktična testiranja, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave, ki jih uporabljajo za uspeh svojih izdelkov in izboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je bil zaradi desetletij izkušenj svojih analitikov priznan kot najbolj zaupanja vreden vir v industriji, ki ponuja nepristranske informacije, analize in podeljuje nagrade. Stranke so to kritično znanje uporabile za odločanje o strateških odločitvah, dnevno prodajo in izboljšanje funkcionalnosti izdelkov, kar jim je pomagalo pri doseganju poslovnih ciljev in povečanju prodaje izdelkov. Z osredotočenostjo na stranke in uporabnike se Keypoint Intelligence še naprej razvija, medtem ko se industrija spreminja s širitvijo ponudbe in posodabljanjem metod. Hkrati pa razume posebnosti in pomaga pri preobrazbi proizvajalcev, prodajnih kanalov in preoblikovanju njihovih strank v sektorju digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane obsežna laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice