sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Pomembno obvestilo kupcem naprave VisualStation VS960HD

Naprave Synology imajo dolg življenjski cikel, pri čemer podjetje sklepa dolgoročne sporazume z dobavitelji in hrani rezervne komponente, da zagotovi stabilne zaloge izdelkov na vseh trgih.

Vendar pa so nedavne motnje v dobavni verigi povzročile, da je proizvajalec nenadoma prenehal dobavljati vitalne komponente, ki se uporabljajo v napravi VS960HD. Synology se je na omenjene motnje odzval s predčasno ukinitvijo  VS960HD, saj po izčrpanju obstoječih zalog naprave ne bo več mogoče dobaviti.

Podpora za obstoječe stranke, uporabnike VS960HD, ne bo okrnjena, za napravo bodo še naprej na voljo posodobitve programske opreme. Synology ločeno hrani nadomestne dele za morebitna popravila, tako da prenehanje prodaje naprav ne vpliva na poprodajno podporo obstoječim kupcem.


Print
Kategorije: Synology
Ključne besede: nadzorNASSynologyvideo
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice