sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera bo na sejmu virtual.drupa 2021 predstavila svoj Inkjet produkcijski tiskalnik

Kyocera bo v virtualni izdaji sejma Drupa predstavila svoj prvi brizgalni produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c. Najpomembnejši dogodek v tiskarski industriji virtual.drupa 2021  bo prvič potekal prek spleta prihodnji teden - od 20. do 23. aprila.

Po lanski odpovedi zaradi pandemije koronavirusa in glede na trenutne razmere v Evropi je Drupa napovedala, da bo prva virtualna izdaja potekala med 20. in 23. aprilom 2021. Kyocera, ena od vodilnih ponudnikov v industriji dokumentnih rešitev, je izbrala sejem virtual.drupa kot idealen dogodek za predstavitev svojega prvega Inkjet produkcijskega tiskalnika TASKalfa Pro 15000c. V predstavitvi se bo osredotočila na prednosti, ki jih naprava prinaša izobraževalnim ustanovam.

V času zaostrovanja cen in krajšanja rokov izdelave lahko tudi najmanjše težave bistveno spremenijo končni rezultat. Ne glede na to, ali gre za težave s hkratnim tiskanjem na različne vrste papirja, na primer debelejšo naslovnico in notranje strani na tanjšem papirju, za šolske brošure in letake ali pa kadar založbe izpuščajo prodajne priložnosti zaradi nezmožnosti izpolnjevanja kratkih naročil, zdaj obstaja rešitev.

TASKalfa Pro 15000c na trg prinaša cenovno dostopno Inkjet tehnologijo, ki izobraževalnim ustanovam omogoča tiskanje različnih medijev v velikih količinah z velikimi hitrostmi in za dostopno ceno. Poleg tega lahko založniki na zahtevo natisnejo velika naročila knjig. Tako imajo možnost tiskanja izvodov, ki jih trenutno potrebujejo, namesto kopičenja ogromnih zalog, ki lahko sčasoma propadejo, če povpraševanje ne dosega ponudbe.

Z desetletnimi izkušnjami v industriji najnovejša inovacija Kyoceri omogoča kakovostno tiskanje velikih količin. Z možnostjo mešanja medijev – vrst papirja z visoko kakovostjo in velikimi hitrostmi je TASKalfa Pro 15000c idealna rešitev.

»Ta naprava predstavlja Kyocerin prvenec na trgu brizgalnih produkcijskih tiskalnikov. Virtual.drupa je primeren oder za predstavitev zmogljivosti TASKalfa Pro 15000c, zlasti tistim, ki se ukvarjajo z izobraževanjem, sektorjem, ki očitno deli našo zavezanost k ustvarjanju svetlejšega jutri,« je izjavil Marcel Ebbenhorst, vodja oddelka za produkcijski tisk v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

V okviru sejma virtual.drupa 2021 bo Kyocera pripravila dve predstavitvi, ki se osredotočata na področja transakcijskega tiska in direktne pošte. Poleg tega pa se bodo udeleženci lahko dogovorili za personalizirana srečanja ena-na-ena, kjer se bodo posvetovali glede številnih prednosti, ki jih,  z zmožnostmi tiskanja in dodelave dokumentov, lahko prinase  naprava njihovi organizaciji pri tiskanju pisem, pisnih nalog in drugih izdelkov v izobraževanju.

»Izobraževalne ustanove imajo verjetno bolj raznolike zahteve za tisk kot  katerakoli druga panoga. Zato je ključnega pomena, da uporabljajo tako vsestransko in zanesljivo napravo, kot je TASKalfa Pro 15000c, ki jo bomo predstavili na sejmu virtual.drupa,« je dodal Ebbenhorst. »S prilagodljivostjo in sestavnimi deli z dolgo življenjsko dobo je mogoče seminarske in diplomske naloge, letake, delovne zvezke in druge izdelke, ki nastajajo v procesu izobraževanja, natisniti z lahkoto. Če želite izvedeti več, se povežite z nami v spletu.«

Program sejma virtual.drupa 2021 obljublja spektakularno spletno praznovanje tiskarskega tehnološkega sektorja, saj v štirih dneh združuje najboljše strokovnjake in rešitve v industriji.

Kyocera vas posebej vabi na svoja webinarja:

  • V torek 20 aprila, ob 12:40 CET: Cut Sheet Inkjet: The perfect match for transactional printing.
  • V četrtek 22. aprila, ob 12:40 CET: Kyocera's Inkjet Technology: Boosting productivity in direct mail.

Sodelujete lahko tako, da se na dogodka prijavite. Po opravljeni registraciji boste po e-pošti prejeli Zoom link na dogodek. Če želite izvedeti več o sejmu in Kyocerini udeležbi na dogodku, kliknite na povezavo.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice