sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Gartner postavil Kyocero v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe je objavila, da se je uvrstila v magični kvadrant ponudnikov storitev upravljanja vsebin, ki ga sestavlja svetovalna hiša Gartner (Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP) – za ogled potrebujete naročnino na Gartnerjeve storitve). Kyocera je v tem poročilu postavljena med pomembnejše igralce, prvič v svoji zgodovini. 

Gartnerjev magični kvadrant je najpomembnejše raziskovalno poročilo na določenem trgu. Ponuja celovit pogled na položaj posameznih akterjev na raziskovanem področju*2. Ponudniki so ocenjeni na podlagi več kriterijev, kot sta na primer »celovitost vizije« in «zmožnost izvedbe«. Omenjeno poročilo je bilo objavljeno 16. novembra in predstavlja Kyocero kot nišnega igralca.

Platforme s storitvami za upravljanje z vsebinami (CSP) Gartner definira kot temeljna orodja organizacije za upravljanje in organizacijo vsebin. CSP-ji zaposlenim ponujajo sodoben način za dostop in delo z vsebinami, ki presega organizacijske omejitve*1 in uporabljene naprave. Organizacijam omogočajo optimalen izkoristek različnih tipov dokumentov (računi, dobavnice, naročilnice, dokazila o plačilih, bančni računi, e-poštna sporočila, slike, zvočne datoteke itd.) s pomočjo funkcij, kot so zajem dokumentov, centralno arhiviranje, avtomatizacija delovnih tokov, sodelovanje in upravljanje evidenc.

Kyocera krepi svoj portfelj platform za storitve upravljanja z vsebinami, vključno z rešitvami Enterprise Content Management*3 z namenom boljše podpore svojim strankam in ustvarjanja pametnejšega delovnega okolja. Kot del te strategije so se družini Kyocera v zadnjih letih pridružili Ceyoniq Technology GmbH, DataBank IMX, LLC, Alos GmbH, Ever Team Software SAS in OPTIMAL SYSTEMS GmbH, ki združujejo vodilne tehnologije za izpolnjevanje različnih potreb kupcev.

»Z razširitvijo našega portfelja in povečanjem sinergij si želimo, da bi vsebinske storitve postale bolj dostopne strankam vseh velikosti in panog. Veseli smo, da smo vključeni v Gartnerjev magični kvadrant za platforme vsebinskih storitev; še naprej si bomo prizadevali razširiti svoj nabor rešitev, s katerimi bomo našim strankam pomagali izkoristiti obstoječe znanje in rešitve«, je povedal Kozo Teramoto, generalni direktor prodaje in trženja pri Kyocera Document Solutions Europe.

V Kyoceri so prepričani, da priznanje, ki so ga deležni z uvrstitvijo v Gartnerjev magični kvadrant kot nišni igralec na trgu platform za upravljanje z vsebinami, utira pot k nadaljnemu širjenju poslovanja na tem tržišču. Zaradi dejstva, da so spremembe na delovnih mestih še naprej hitre, podjetje ostaja zvesto usmeritvi za ponudbo rešitev, ki bodo pomagale digitalizirati delovna mesta in povečati poslovno produktivnost.

*1: Vir: Gartner, Magic Quadrant for Content Services Platforms, Michael Woodbridge et al., 16 November 2020.

*2: Vir: Gartner Research Methodologies, Magic Quadrant https://www.gartner.com/en/research/methodologies/magic-quadrants-research.

*3: Enterprise content management se nanaša na rešitve za integracijo podatkov, učinkovito upravljanje in avtomatizacijo delovnih tokov dokumentov.


Omejitev odgovornosti podjetja Gartner

Gartner ne podpira nobenega prodajalca, izdelka ali storitve, prikazane v svojih raziskovalnih publikacijah, prav tako uporabnikom tehnologije ne svetuje, da naj izberejo le tiste prodajalce z najvišjimi ocenami ali kako drugo oznako. Gartnerjeve raziskovalne publikacije so sestavljene iz mnenj Gartnerjeve raziskovalne organizacije in jih ne bi smeli razumeti kot dejstva. Gartner zavrača vsa izražena ali nakazana jamstva v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi garancijami o primernosti izdelkov za prodajo ali primernosti za določen namen.


Print
Kategorije: Kyocera
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice