sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil zmogljiv strežnik NAS DS1621xs+

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS1621xs+, ki na novo opredeljuje pričakovanja glede zmogljivosti zapakirani v kompaktnem namiznem ohišju. DS1621xs+ prinaša kombinacijo štrijedrnega Xeon procesorja, vgrajenega 10GbE mrežnega vmesnika in ECC spomina in tako dviguje letvico v ponudbi naprav za hrambo in upravljanje s podatki.


Izredno hiter in izjemno zanesljiv mikro strežnik

DS1621xs+ je opremljen z zmogljivim procesorjem Xeon, ki ga običajno najdemo v napravah, povezanih s podatkovnimi centri, tu pa je zapakiran v zaboj z volumnom 11,5 litra. Hitrost več kot 3,1 GB sekvenčnega branja podatkov in 1,8 GB zapisovanja pomeni, da se lahko lotite večjih količin podatkov in upravljate z več uporabniki hitreje kot prej. Za največjo zanesljivost smo ga povezali s ECC pomnilnikom. Skupaj z datotečnim sistemom Btrfs in izborom možnosti varnostnega kopiranja podatkov pa ste lahko prepričani, da so vaši podatki v varnih rokah.

Majhen, a dovolj velik

Šest rež za vgradnjo 3,5-palčnih diskov omogoča skupno kapaciteto 96 TB prostora za hrambo podatkov. Če pa vam to ni dovolj, ga lahko, z dvema dodatnima razširitvenima enotama DX517, nadgradite z dodatnimi desetimi diski na 256 TB. DS1621xs+ je tudi opremljen z dvema režama M.2 2280 za super hiter predpomnilnik NVMe. Dostop do podatkov v shrambi lahko tako povečate do 20 krat, ne da bi morali zato žrtvovati režo za vgradnjo diskov, namenjenih hrambenemu prostoru.

10-krat hitrejša mreža za resno delo

Z vgrajenim 10GbE mrežnim vmesnikom boste hitreje ustvarjali vsebinske projekte, varnostno kopirali večje količine podatkov ali opravljali katerekoli naloge, ki zahtevajo hiter prenos datotek. Z dodatno kartico 10GbE, ki jo vstavite v PCIe režo pa boste še dodatno pospešili prenos datotek v mreži.

Poganja ga operacijski sistem Synology DSM

Upravljanje podatkov ne bi smelo biti zapleteno. Synology DSM poenostavlja težke in okorne procese, hkrati pa vam daje nadzor nad pomembnimi odločitvami. S programom Synology Drive boste lahko ustvarili svoj zasebni oblak, z rešitvijo za varnostno kopiranje Synology Active Backup pa boste zaščitili svoje podatke v osebnih in navideznih računalnikih in rešitvah SaaS ter v oblaku.

Dosegljivost

DS1621xs+ je že na voljo tudi v Sloveniji pri vaših lokalnih prodajalcih in distributerju Xenon forte d.o.o..

Kliknite za prenos brošure.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice