sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology C2 se širi v Severno Ameriko

Podjetje Synology Inc. je objavilo odprtje novega podatkovnega centra v ameriškem Seattlu. Za nemškim Frankfurtom bo to druga lokacija, s katere bodo ponujali storitev varnostnega kopiranja podatkov Synology C2. Z novo lokacijo bodo razširili doseg storitve na trgih Amerike in Azije in tako uporabnikom ponudili izbiro pri lokacijihrambe njihovih podatkov.

»Večanje varnosti podatkov z varnostno kopijo v oblaku je vse večji trend, tako med zasebnimi kot poslovnimi uporabniki. Z novim podatkovnim centrom v Seattlu lahko ponudimo učinkovitejšo in lokalizirano izkušnjo našim uporabnikom v Ameriki in Aziji,« je dejal Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje produktov Synology.

Synology C2 je zasnovan tako, da lastnikom naprav Synology nudi varen način za varnostno kopiranje podatkov v oblaku. Uporabniki C2 imajo zdaj možnost gostovanja njihovih podatkov v Frankfurtu ali Seattlu, pri čemer je vsako spletno mesto neodvisno in usklajeno z lokalnimi predpisi in zakoni.

»V zadnjih dveh letih je uporaba storitev Synology C2 po vsem svetu precej narasla. Odprtje novega podatkovnega centra bo uporabnikom omogočilo zaščito podatkov in hkrati lažje zagotavljanje skladnosti s predpisi in varnostnimi pravili, ki so povezani z lokacijo hrambe podatkov," je dejal Jia -Yu Liu, podpredsednik in vodja skupine za aplikacije pri Synology.


Synology C2 Backup ponuja, glede na želje uporabnikov, dve obliki najema:

Plan I nudi osnovne storitve, ki vključujejo:

  • Samodejno verzioniranje, do 11 verzij varnostnih kopij v zadnjih 30 dneh brez dodatnega plačila.
  • Verzioniranje se ne šteje v skupno porabo podatkov.
  • Prilagodljivo izbiro kapacitete hrambe s 100 GB, 300 GB ali 1 TB.

Plan II je naprednejši, z več storitvami:

  • Prilagodljiva politika izdelave varnostnih kopij in hrambe.
  • Deduplikacija podatkov za optimizirano uporabo hrambe.
  • ≥1 TB hrambenega prostora.

Novim naročnikom Synology C2 Backup ponuja 30-dnevno brezplačno poizkusno obdobje za testiranje vseh lastnosti storitve.

Za več informacij obiščite spletno stran Synology C2 Backup na naslovu: https://c2.synology.com/backup.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice