sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil nov strežnik DS920+

Synology Inc. je predstavil sistem za hrambo podatkov DS920+. Strežnik NAS je nadgradnja popularnega modela DS918+ in je bil izdelan za vrhunsko delovanje v domačem okolju ter v manjših podjetjih. Idealen je za opravljanje različnih nalog varnostnega kopiranja in sinhronizacije podatkov. Z bogatim naborom aplikacij in kakovostjo strojne opreme je DS920+ učinkovita in vsestranska možnost, da začnete graditi svoj zasebni oblak.

Synologyjeve rešitve za varnostno kopiranje so enostavne za nastavitev in brezhibno delujejo v ozadju. S tem uporabnikom sprostijo čas, ki je sicer rezerviran za ročne postopke varnostnega kopiranja. Načrtovanje, kdaj se bo izvajalo, prilagodljive možnosti izbire in varnostno kopiranje v več različicah omogočajo, da je obnavljanje datotek, če je to potrebno, preprosto.

Lastnosti DS920+:

  • 133% hitrejša odzivnost spletnih strani1.
  • 15% hitrejši pri računskih nalogah1.
  • Štiri reže za vgradnjo diskov, podpora za 9.
  • Do 144 TB skupne kapacitete hrambenega prostora2.
  • Dve reži za vgradnjo predpomnilnika M.2 NVMe SSD.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..

1. Podatki o zmogljivosti temeljijo na povprečnem odstotnem izboljšanju DS920+ v primerjavi s predhodnikom, preizkušenim v laboratorijih Synology. Izboljšanje odzivnosti, izmerjeno z učinkovitostjo odziva PHP spletnih strani in izboljšanjem računalniške uspešnosti, izmerjeno z indeksiranjem datotek v Synology Drive in indeksiranjem fotografij v Synology Moments. Povečanje zmogljivosti se lahko razlikuje glede na okolje, vrsto uporabe in konfiguracijo.

2. Kapaciteto hrambenega prostora v DS920+ je mogoče razširiti s pomočjo razširitvene enote Synology DX517, ki jo lahko kupite posebej.


Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice