sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavil novi strežnik NAS DS420+

Podjetje Synology Inc. je danes predstavilo novi strežnik NAS DS420+ s štirimi režami za vgradnjo diskov. Namenjen je domačim uporabnikom in manjšim podjetjem ter omogoča nemoteno skupno rabo datotek, pretakanje videoposnetkov in upravljanje fotografij.

»Naprave serije Plus se ponašajo z odličnimi zmogljivostmi,« je dejal Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje izdelkov v podjetju Synology. »DS420+ ima vgrajeni dve reži M.2 NVMe za predpomnilnik, ki omogoča izdatno povečanje hitrosti branja in zapisovanja ter IOPS za najpogosteje uporabljene podatke, posodobljeni procesor pa zagotavlja splošno povečanje računalniško intenzivnih zmogljivosti.«

Delo opravi brez težav

Nadgrajena naprava iz serije Plus omogoča hitrejše in učinkovitejše delo, saj omogoča do 143% hitrejšo odzivnost aplikacij1 in več kot 15% izboljšanje zmogljivosti2 pri računalniško intenzivnih opravilih. Dve reži M.2- v primeru, ko sta zasedeni - sta rezervirani za predpomnilnik, kar izboljša zmogljivost branja in zapisovanja podatkov tudi do 20-krat.

Varnostno kopiranje je enostavno

Synologyjeve rešitve za varnostno kopiranje so enostavne za nastavitev in brezhibno delujejo v ozadju. S tem uporabnikom sprostijo čas, ki je sicer rezerviran za ročne postopke varnostnega kopiranja. Načrtovanje, kdaj se bo izvajalo, prilagodljive možnosti izbire in varnostno kopiranje v več različicah omogočajo, da je obnavljanje datotek, če je to potrebno, preprosto.

Skupna raba kadarkoli in kjerkoli

Ne glede na to, ali prenašate datoteke prijateljem ali urejate posnetke z visoko ločljivostjo, lahko serija Plus brez težav sinhronizira medije v različnih digitalnih napravah in operacijskih sistemih. V nastavitvah lahko izberete, ali so datoteke na voljo izbranim uporabnikom ali pa splošni javnosti.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..DS420+

Procesor

Dual-Core

Intel® Celeron® J4025

Sistemski spomin

2 GB DDR4 - Nadgradljiv do 6 GB

Kapaciteta3

Do 64 TB

Reže za vgradnjo diskov V napravi / Skupno

4

Reže za predpomnilnik

2 x M.2 NVMe 2280

Omrežni vmesnik

2 x Gigabit RJ-45

Garancija

Do 5 let4


  1. Podatek o odzivnosti aplikacije temelji na izboljšanju povprečnega odstotka DS420 + v primerjavi s predhodnikom, kot je testirano v laboratorijih Synology.
  2. Podatki za povečanje zmogljivosti temeljijo na povprečnem izboljšanju odstotka za enoto DS420+ glede na predhodnika, preizkušeno v laboratorijih Synology. Preskusni predmeti vključujejo indeksiranje datotek v programu Synology Drive in indeksiranje fotografij v Synology Momentsih.
  3. Celotna kapaciteta je izračunana ob uporabi diskov s kapaciteto 16TB. Dejanska uporabna kapaciteta bo odstopala od idealne, glede na konfiguracijo in merske enote.
  4. 5-letna garancija je na voljo kot dodatni paket z EW201, dodatkom za dveletno podaljšano garancijsko storitev.Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
4.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice