sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

#ostanidoma s Kyocero: zdrav obrok, pripravljen s keramičnimi noži

Večina restavracij je še vedno zaprtih in vse več ljudi kuha doma. Priprava zdravega obroka je odvisna od kakovostnih sestavin, pomembni pa so tudi pripomočki, ki vam omogočajo iz teh sestavin pripraviti zdrav in okusen obrok. Keramični noži Kyocera so idealen pripomoček za preprosto in varno pripravo sveže hrane in estetski dodatek v kuhinjah ljubiteljskih in profesionalnih kuharjev.

Keramični noži Kyocera so edinstveni zaradi visoko kakovostnega materiala in dobro premišljene zasnove: rezila so ročno brušena in zato izjemno ostra in prožna. Dodatna prednost je, da ohranijo svojo ostrino zelo dolgo časa.

Rezila Kyocerinih nožev so izdelana iz kakovostne cirkonijeve keramike, ultralahkega visokotehnološkega materiala, ki je izjemno trden in ne rjavi. Gosta in gladka površina rezil omogoča natančen in tanek rez, ki ne prenaša kovinskih ionov. Zato rezila na živilih ne puščajo sledi vonja ali okusa.

Lastnost keramičnih nožev, ki vas bo navdušila, je preprostost uporabe. Gospodinjski izdelki iz keramike so ultra lahki, saj tehtajo veliko manj kot primerljivi izdelki iz jekla. Ergonomsko izdelani ročaji se idealno prilegajo roki, zato je rezanje s keramičnimi noži Kyocera udobno in natančno. Še posebej enostavno pa je njihovo čiščenje, saj jih lahko varno perete tudi v pomivalnem stroju.

Raznoliki in vendar edinstveni

Paleta keramičnih nožev Kyocera obsega šest serij: Kizuna, Japan, Fuji, Shin Black in Shin White ter Gen. Noži se razlikujejo po barvi, obliki in materialu iz katerih so izdelani ročaji, vse pa odlikujejo omenjene lastnosti. Različne velikosti in oblike rezila so uporabne za rezanje rib, mesa, zelenjave in sadja. V programu gospodinjskih pripomočkov Kyocera pa niso na voljo le noži, ampak tudi cela vrsta koristnih orodij, kot so mlinčki, lupilci, brusilci, strgalniki in rezalniki. V Sloveniji izdelke Kyocera prodajajo v specializiranih trgovinah in seveda na spletu. Najdete jih na naslovu http://trgovina.xenon-forte.si/.


Za več informacij o izdelkih Kyocera, obiščite https://bit.ly/2SEsbXk.

Print
Kategorije: Kyocera
Ključne besede:
Rate this article:
2.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice