sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Tiskanje brez dotika

MyQ - rešitev za upravljanje tiskanja v podjetju, ki omogoča tiskanje brez dotika zaslona.

Najbolj učinkoviti previdnostni ukrepi pri zajezitvi širjenja ukužbe z virusom covid-19, ki ga predpisujejo zdravstvene oblasti, so izolacija, preprečevanje druženja na javnih mestih in izogibanje kakršnemukoli stiku s predmeti, ki bi se jih lahko dotikale tudi morda okužene osebe. Večina zaposlenih že kar nekaj časa dela od doma, če pa sodite med tiste, ki še vedno delajo v pisarni, vam lahko naslednja novica strah pred okužbo izdatno zmanjša.

Eden od predmetov, ki ga v sodobnih pisarnah uporablja več ljudi, je tudi večfunkcijski tiskalnik. Razkuževanje zaslona in delov naprave, ki se jih pogosto dotikajo uporabniki, je del rešitve. Na večopravilnih napravah, na katerih je nameščen tiskalniški strežnik MyQ, pa se lahko povsem izognete dotikanju naprave, tudi zaslona. 

MyQ namreč omogoča brezkontaktno tiskanje, kar pomeni, da lahko še vedno brez strahu svoje dokumente natisnete na papir, ne da bi se morali dejansko dotakniti tiskalnika. V sistemu MyQ sta v ta namen na voljo dve metodi. Če v vašem podjetju za prijavo v večopravilno napravo uporabljate kartice ID, lahko administrator nastavi pravilo, da se dokumenti, ki ste jih poslali v tiskanje, natisnejo neposredno potem, ko približate svojo kartico ID. Drugi način pa je z uporabo aplikacije za mobilno tiskanje MyQ Mobile App.

V kolikor te možnosti še ne uporabljate, prosite svojega administratorja IT, da jo nastavi. Na povezavi https://bit.ly/2UGp8hP bo našel natančna navodila.

Print
Kategorije: Kyocera
Ključne besede: KyoceraMyQXenon forte
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice