sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Izdelki Synology so narejeni iz popotrošniške reciklirane plastike

Synology v skrbi za zaščito našega planeta pri izdelavi ohišij za svoje naprave uporablja reciklirano plastiko.

Korporacija Synology Inc. pri izdelavi svojih naprav NAS uporablja popotrošniško reciklirano plastiko (PRC) že od novembra 2018. Prva modela, narejena s 27% deležem PRC plastike, sta bila DS218 in DS218+. Popotrošniška reciklirana plastika je material, ki izvira iz predelave elektronskih odpadkov in ki se ponaša s certifikatom TÜV, je pa tudi združljiva s standardom RoHS.

»Za nami je težko obdobje. Izvedli smo zares veliko eksperimentov, da bi našli najboljši način za izvedbo tega načrta. Vendar se je obrestovalo ," je dejal Hewitt Lee, direktor upravljanja izdelkov v podjetju Synology. "Podjetja igrajo pomembno vlogo pri varstvu okolja. Medtem ko Synology raste, preučujemo vse vidike našega poslovanja, da bi izboljšali svet. Uporaba reciklirane plastike je naš prvi korak k izboljšanju družbe. Skupaj s partnerji bomo nadaljevali s prizadevanji in izpolnili našo zavezo za okoljsko trajnost.«

Poleg uporabe reciklirane plastike se je Synology pridružil tudi Amazonovemu programu Certified Frustration-Free Packaging za zmanjšanje odpadne embalaže in vpliva na okolje. Kot podjetje, ki je usmerjeno v kupca, si Synology prizadeva za trpežno embalažo, odporno na udarce. Izdelki, zaščiteni z laboratorijsko preizkušeno embalažo, lahko prenesejo udarce in vibracije ter tako zmanjšajo možnosti poškodbe izdelka med prevozom.

Synology v prihodnosti načrtuje širitev uporabe PRC plastike v več modelih strežnikov NAS. Še naprej pa si bodo prizadevali iskati nove načine za čim manjši vpliv na okolje, ne da bi pri tem povzročali težave uporabnikom.

Za več informacij o strežnikih NAS Synology, obiščite http://www.xenon-forte.si/Re%C5%A1itve/Strojna-oprema/Synology-NAS.

Print
Kategorije: Synology
Rate this article:
Nobene ocene

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Želite prejemati novice iz naših programov?

Prijavite se na naše elektronske novice in bodite obveščeni o novicah in novostih iz programov, ki jih zastopamo. Obveščali vas bomo o novih in posodobljenih napravah in rešitvah naših partnerjev: Kyocera, Synology, CZUR, Plustek, Trodat in KAI.

Kliknite na spodnjo povezavo in izberite novice, ki vas zanimajo. Vaše podatke bomo hranili samo za namene, ki jih boste označili spodaj.


 Prijava na novice